Serkan Mola in zijn boekenwinkel.
Volledig scherm
Serkan Mola in zijn boekenwinkel. © Marc Baert

"Ik trek het niet meer": eigenaar winkel waar winnend EuroMillions-lot werd gekocht geterroriseerd met telefoons en mails

De aandacht was leuk in het begin, maar het lachen is de uitbater van de boekenwinkel waar vorige week het winnende lot van EuroMillions werd gekocht intussen vergaan. Tot midden in de nacht toe wordt hij bestookt met telefoons, mails en brieven. En niet alleen van mensen die hulp willen vragen aan de winnaar, zelfs bankiers willen zijn gegevens 'om zich over hem te ontfermen'.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Winnaar EuroMillions bekend: "Ik wil een deel aan goed doel schenken"
  Play
  euromillions

  Winnaar EuroMilli­ons bekend: "Ik wil een deel aan goed doel schenken"

  Een 45-plusser uit het Brusselse heeft het recordbedrag van 168 miljoen euro gewonnen bij EuroMillions. Twee dagen na de trekking van 11 oktober heeft de recordwinnaar zich met zijn biljet gemeld bij de Nationale Loterij. De winnaar speelde voor 15 euro in een boekenwinkel in Schaarbeek. Het gaat om een Franstalige man die al 10 jaar met EuroMillions speelt. Een trouwe speler dus, het spel bestaat sinds 2004.