photo_news
Volledig scherm
© photo_news

"Ik kon plots niet meer helder denken": Hilde Crevits over moment dat kanker werd vastgesteld bij zoon (24)

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) heeft voor het eerst verteld over de zware ziekte waartegen haar zoon Bram (24) dit jaar heeft gevochten. Enkele maanden geleden werd bij hem lymfeklierkanker vastgesteld. Crevits zat op een overleg met vakbonden en werkgevers toen het nieuws kwam. "Dat was keihard", vertelde ze vanmorgen in 'De Rotonde' op Radio 2. "Ik kon opeens niet meer helder denken."

  1. Goed nieuws voor Maithili (12): er is genoeg geld voor volgende immuuntherapie (nu de hele reeks nabehandelingen nog)

    Goed nieuws voor Maithili (12): er is genoeg geld voor volgende immuunthe­ra­pie (nu de hele reeks nabehande­lin­gen nog)

    Er is goed nieuws uit Mexico, waar de West-Vlaamse Maithili Vanhille (12) een experimentele maar dure behandeling ondergaat tegen een tumor op haar hersenstam. Even zag het ernaar uit dat er niet genoeg geld zou zijn voor de volgende immuuntherapie die ze moet ondergaan, maar volgens haar ouders is die dreiging afgewend. Nadat ze op onze site hun verhaal deden, bleef de steun niet uit. Eind deze maand kan ze even weer naar huis, in afwachting van de hele reeks nabehandelingen die haar nog te wachten staat. "Ze kijkt er echt naar uit om iedereen terug te zien", aldus mama Stefanie.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!