Luciano W. (24) in betere tijden met zijn ex-liefje Tamara Loisen.
Volledig scherm
Luciano W. (24) in betere tijden met zijn ex-liefje Tamara Loisen. © RV

"Ik hoop dat uw pa kapot blijft": Luciano (24) staat terecht omdat hij vader van ex-lief doodstak

ZonhovenDe 24-jarige Luciano W. uit Zonhoven moet zich op 14 februari en 22 juni van dit jaar verantwoorden voor het doodsteken van de 46-jarige Bart Loisen uit Genk, de vader van zijn ex-liefje. Begin juni 2015 gaf hij de veertiger messteken. Het slachtoffer bezweek enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

30 reacties

 • Sara Verstraeten

  5 jaar geleden
  Ik ben zelf een brave burger en door een verkeersovertreding die zwaar werd bezien kreeg ik te horen dat ik daardoor zen straf blad kan krijgen maar een moordenaar loopt vrij rond owee als je een verkeersovertreding maakt dan ben je pas een crimineel
 • Geert Noels

  5 jaar geleden
  waarom loopt die moordenaar nog vrij rond???typisch belgisch pamperbeleid..in de Usa moet ge daarvoor een borgsom van min. 200.000 dollar voor betalen en krijgt zo iemand min. 50 jaar cel.
 • Caroline Bex

  5 jaar geleden
  In september 2017 veroordeelt voor tien maanden effectief. Als ik goed kan rekenen zou deze kerel in de gevangenis moeten zitten. Ondertussen ook een proces lopende wegens moord of doodslag. Ik lach om justitie of zou ik beter huilen?
 • Anneke NotAmused

  5 jaar geleden
  maar o wee als je 10 per uur te snel rijdt, of uw parkeerboete niet betaald
 • Sjonny Martero

  5 jaar geleden
  Vrij? En iemand krijgt twee maanden rijverbod, een verplicht te volgen cursus en 558 boete om 81 te rijden waar 50 mag? Made in Belgium.
 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.