“Ik begrijp niet dat niemand dit gezien heeft”: dieven lopen rustig over straat met gestolen kluis

Lorenz en Elisia uit Brugge zijn er het hart van in: dieven gingen aan de haal met de kluis van hun loungebar, La Fuente, net wanneer ze een weekje op vakantie waren. “We waren nog maar net begonnen met de zaak, hadden veel investeringen gedaan. En dan doen ze dit.” Lorenz toont aan Faroek hoe de dieven met de loodzware kluis over het dak zijn geklommen. Het lijkt onbegonnen werk, maar toch moet het zo gegaan zijn. Wellicht zijn de daders ook eerst op voorverkenning geweest.

  1. Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

    Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

    Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) ontkent dat Vooruit en N-VA al afspraken hebben gemaakt voor de regeringsvorming in 2024. Ze countert daarmee de kritiek van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Die waarschuwde zaterdag op een CD&V-congres voor een samenwerking tussen Vooruit en N-VA, een samenwerking die volgens hem "de ziel van Vlaanderen" op het spel zet. Maar volgens Demir heeft CD&V zelf al de "ziel van Vlaanderen verkocht door in 2019 in de federale regering te stappen zonder een Vlaamse meerderheid". Dat zei de N-VA-politica zondag in ‘De Zevende Dag’.
  2. Teruggevonden lichaam in Koewacht is vrouw van 64 uit Oostende, kennis (32) van haar is opgepakt in het buitenland

    Teruggevon­den lichaam in Koewacht is vrouw van 64 uit Oostende, kennis (32) van haar is opgepakt in het buitenland

    De vrouw die begin deze week dood werd aangetroffen in het Nederlandse Koewacht, vlak bij de Belgische grens in het Waasland, is een 64-jarige vrouw uit Oostende. Na een intensieve speurtocht heeft de politie nu ook een verdachte kunnen oppakken: een 32-jarige jongeman die het slachtoffer kende. Maar waarom de vrouw dood moest en over de grens gedumpt werd, is nog een vraagteken.