Volledig scherm
© Geert De Rycke

Iedereen op wandel- of loopschoenen het bos in? Onderzoekers willen weten of u dat in coronatijd meer doet dan vroeger

Grote kans dat u één van de duizenden mensen bent die de afgelopen weken voor het eerst in jàren nog eens met de wandelschoenen aan in een bos bent gaan wandelen, of tussen de middag snel een uurtje bent gaan joggen, tijdens het thuiswerken. Waarom doe je dat? En doe je dat liever alleen of met iemand anders? Dat willen sportonderzoekers van de KU Leuven nu weten: u kunt hier hun enquête invullen.

7 reacties

 • An De Clercq

  2 maanden geleden
  Nu gaan we niet meer, er is te veel volk.  Er zijn te weinig bossen in Vlaanderen voor het bevolkingsaantal.  Veel meer en veel grotere bossen nodig!   Het ontbreekt hier aan natuur.  Een groot verschil met buurlanden als Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.
 • Marleen Michielsen

  2 maanden geleden
  Sowieso elke zondag richting Ardennen voor een fikse wandeling berg-op/berg-af.. Sinds 1ste lockdown dagelijks wandeling van ongeveer 7km in natuurgebied in Meerhout omdat ik daar woon..goed voor moraal en mijn lijf
 • marianne torfs

  2 maanden geleden
  Wij worden meer als proef personen gebruikt in die corona tijd . Nu moeten ze weten of we meer wandelen . Wat is het volgende ?
 • Jochen Van den Eeckhoudt

  2 maanden geleden
  Ik doe dit sowieso al met onze hond. Niet meer en niet minder dan vroeger.
 • Veronica Voorhelst

  2 maanden geleden
  Veel minder dan anders. Vroeger gingen we bijna ieder weekend met wandelclubs wandelen, maar sinds maart zijn alle tochten afgelast. Dit jaar bijna niet gewandeld.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?