Het gebouw van DPG Media in Antwerpen.
Volledig scherm
Het gebouw van DPG Media in Antwerpen. © Tessa Kraan

Huiszoekingen bij DPG Media en “onderneming actief in de distributie van gedrukte media” door Belgische concurrentiewaakhond

Sinds maandag zijn er huiszoekingen aan de gang bij DPG Media en “een onderneming actief in de distributie van gedrukte media”. Dat meldt de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). An Goovaerts, woordvoerster van het moederbedrijf van onder andere Het Laatste Nieuws en De Morgen, bevestigt de huiszoeking bij DPG Media. Volgens bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo is er “momenteel geen huiszoeking” bij het postbedrijf.

  1. Vlaams Belang en Groen willen speciale nummerplaat voor parlementsleden afschaffen, Freilich: “Als het verdwijnt, ga ik er geen traan om laten”
    14

    Vlaams Belang en Groen willen speciale nummer­plaat voor parlements­le­den afschaffen, Freilich: “Als het verdwijnt, ga ik er geen traan om laten”

    Tom Van Grieken en Frank Troosters van Vlaams Belang hebben in de Kamer een wetsvoorstel ingediend om de bijkomende kentekenplaten ‘Hof’, ‘A’, ‘E’ en ‘P’ af te schaffen. Ook Groen is voorstander van het afschaffen van de ‘P’-plaat. Volgens de Vlaams Belang-partijvoorzitter is een roterend systeem, zoals N-VA-Kamerlid Michael Freilich maandag demonstreerde, verboden, maar dat ontkent die laatste “met klem”.