Beelden van de politie-inval in het dossier rond de bende autodieven.
Volledig scherm
Beelden van de politie-inval in het dossier rond de bende autodieven. © Mozkito

Huiszoekingen bij de DIV in dossier van bende autodieven: “Werknemer heeft mogelijk geholpen om gestolen voertuigen wit te wassen”

In het dossier rond de criminele organisatie oplichters die twee weken geleden werd opgerold, zijn vandaag huiszoekingen uitgevoerd bij de FOD Mobiliteit, meer bepaald bij de Dienst Inschrijving Voertuigen (DIV). Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. 

5 reacties

 • JAN krommentak

  3 jaar geleden
  Men mag niet veralgemenen of discrimineren maar eerlijk roma zigeuners gehuisvest in de mooiste caravan getrokken door de mooiste auto's op de markt en geen énkele hiervan werkt en iedereen vind dit normaal en dit wanneer men bij élke andere burger bijna de maat van zijn onderbroek kent ! en dan is men verwonderd !
 • gustaaf dombret

  3 jaar geleden
  kunnen niet streng genoeg gestraft worden , maar ja in Belgie?
 • Berthie Gijsen

  3 jaar geleden
  Met een cd&v minister van justitie kan alles in België .
 • censor

  3 jaar geleden
  Notarissen gaan altijd vrijuit, notarissen worden als "eerbaar" beroep beschouwd..publieke opinie moet de mond gesnoerd...
 • patrick geerinck

  3 jaar geleden
  dat moeten ze al langer geweten hebben daar moeten al veel langer klachten van gedupeerden geweest zijn waarom werd daar zolang gewacht? ze hadden die crimminelen na de eerste klacht moeten op de rooster leggen en niet wachten tot honderden mensen bestolen werden dat het gerecht dit maar onderzoekt.