Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen.
Volledig scherm
Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen.

Horeca Vlaanderen: “Als horeca niet open mag, dan ook geen andere versoepelingen tot 26 april”

Topman van Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwe vindt dat er geen sprake kan zijn van andere versoepelingen als de horeca niet open mag in mei. Dat heeft hij gezegd aan VTM NIEUWS.

156 reacties

 • Wivina Renier

  1 jaar geleden
  alles open op de manier die vorige jaar kenden, restaurants terassen, fitness centra etc. en iedereen inenten, er zit niets anders op. Blijven opsluiten ik vrees voor de gevolgen en die zullen echt niet mals zijn.
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Voila geen versoepelingen...sta ik 100% achter.
 • Marnix Vermassen

  1 jaar geleden
  Best geen versoepelingen. De dagcijfers schommelen rond de 5000 nieuwe besmettingen.
 • karel dillen

  1 jaar geleden
  Wat zit de horeca nu altijd te klagen. Ze hebben nu effectief het inkomen dat ze aangeven bij de belastingen
 • Luigi Donders

  1 jaar geleden
  Veel experten hier, de horeca is het niet zeggen ze. Als de horeca was open gebleven was de situatie misschien nog veel hopelozer geweest, we zullen het nooit weten met zekerheid. We kunnen de overheid niet verwijten dat ze voorzichtigheid aan de dag leggen. Het gaat om mensenlevens he. Die oude mensen die sterven hebben wel voor de huidige welvaart gezorgd, een beetje meer respect zou zeker niet misstaan.
 1. WEERBERICHT. Hittegolf gaat achtste dag in. Vandaag tot 30 graden, maar ook onweer op komst
  Play

  WEERBE­RICHT. Hittegolf gaat achtste dag in. Vandaag tot 30 graden, maar ook onweer op komst

  De hittegolf is nog niet voorbij in Vlaanderen. Het KMI verwacht vandaag en de volgende dagen nog maxima boven de 25 graden, met uitzondering van aan zee. Tot en met zaterdag blijft code geel voor de hitte van kracht. Er is echter ook weer onweer op komst. Vanaf vanmiddag en ook de komende dagen kan er lokaal veel neerslag vallen, met onweer, hagel en felle windstoten. “De zomer is nog niet voorbij, maar deze week moeten we rekening houden met verspreide regen of onweersbuien”, zegt VTM-weerman David Dehenauw.