Mariën
Volledig scherm
© Mariën

Hoogtewerker aangereden in Knokke: arbeider (47) sterft in ziekenhuis

5 reacties

 • lino lapauw

  5 jaar geleden
  men kan lang gissen over de oorzaak van het ongeval maar wat ik zeker weet is als een hoogtewerker kantelt heeft een veiligheidsgordel geen enkel nut meer, het is een triestig werkongeval waar weeral iemand het leven laat, sterkte aan de familie en vrienden
 • M Dierickx

  5 jaar geleden
  Zo erg.. ik ken hem ook persoonlijk en ben er het hart van in. Veel sterkte voor de familie. Marina Dierickx
 • M Dierickx

  5 jaar geleden
  Zo erg.. ken hem ook persoonlijk en ben er het hart van in.. Veel sterkte aan de familie. Marina Dierickx
 • Dirk Adriaensen

  5 jaar geleden
  Altijd met 2 mensen werken. 1 in de hoogtewerker en 1 op de grond bij de machine om toezicht te houden op de omgeving. Spijtig ongeluk dat volgens mij toch had kunnen voorkomen worden. Sterkte aan de familie en vrienden van het slachtoffer.
 • Fred. Segers

  5 jaar geleden
  enorm ,enorm erg wat hier gebeurd is ,veel sterkte aan de familie,vrienden en niet te vergeten aan de collega. hier zijn geen woorden voor.
 1. Begrotingscontrole is rond: “Dit akkoord zet ons land verder op de rails op een evenwichtige manier”
  23

  Begrotings­con­tro­le is rond: “Dit akkoord zet ons land verder op de rails op een evenwichti­ge manier”

  De regering heeft een akkoord bereikt: de begroting is – na 17 uur onderhandelen – afgeklopt op 1,75 miljard euro. Door de meeruitgaven, zoals meer plaatsen in de asielopvang en de extra middelen in de strijd tegen de drugscriminaliteit, moesten er heel wat gaten gevuld worden. Daarnaast wilde premier De Croo (Open Vld) ook besparen, op vraag van de Nationale Bank. “De opdracht was zeer duidelijk”, zei De Croo aan het begin van de persconferentie. “Na een periode van zware crisis moeten we de begroting verlagen.”
 1. Aanklager vordert 12 jaar cel voor arts die liefdesrivale met insulinespuit wilde doden: “Een IQ van 130, maar door haar groot zelfbeeld kan ze niet om met afwijzing”
  PREMIUM

  Aanklager vordert 12 jaar cel voor arts die liefdesri­va­le met insuline­spuit wilde doden: “Een IQ van 130, maar door haar groot zelfbeeld kan ze niet om met afwijzing”

  Tot tweemaal toe drong een arts-specialist (46) uit Pelt in mei 2019 met een kap over het hoofd, handschoenen en mondmasker binnen in de woning van haar liefdesrivale in Rekem. Ze gaf zelf toe dat ze daarbij ook een injectienaald en ether bij zich had. Dat ze enkel met haar slachtoffer wilde praten, geloofde de aanklager niet. “Toen haar verliefdheid niet beantwoord werd, koos ze voor de meest extreme oplossing”. De verdediging ging zwaar in de tegenaanval.
  Genk, Pelt, Lanaken, Tongeren
 2. ‘Ons vakmanschap drink je met verstand’ verdwijnt: drinken we echt minder door zo’n slogan?
  PREMIUM

  ‘Ons vakman­schap drink je met verstand’ verdwijnt: drinken we echt minder door zo’n slogan?

  Twee van de beroemdste slogans van ons land verdwijnen binnenkort. De regering wil ‘Ons vakmanschap drink je met verstand’ en ‘Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand’ vervangen door een strengere waarschuwing bij alcoholreclame. Maar heeft zo’n waarschuwing wel zin? Drinken we er minder door? En hoe zit dat in andere landen? Wij doken in rapporten van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en spraken met Tom Evenepoel van het VAD.