Een eerbetoon voor de overleden agent in Spa.
Volledig scherm
Een eerbetoon voor de overleden agent in Spa. © Photo News

Hoofdverdachte van moord op Belgische agent is Nederlander van 36 "met veel problemen"

De 36-jarige Nederlander die in de nacht van zaterdag op zondag een agent doodschoot in Spa is afkomstig uit Schinnen, in Nederlands-Limburg. Dat meldt de Nederlandse krant de Limburger. Samen met zijn broer en nog een verdachte zit hij vast. 

118 reacties

 • André Willemsen

  3 jaar geleden
  “Jean-paul hoorneart” Bij ons in Nederland zijn straf uitzitten moet de Belgische bevolking niet willen! Dan krijgt hij uit alle hoeken steun van allerlei linkse partijen en instanties, Deze man is dan zogenaamd ziek, Krijgt therapie en mag een paar uur per dag aan recreatie meedoen. Dit mag de nabestaande niet worden aangedaan. Opsluiten in een hok en sleutel weggooien! De wereld is op z’n eind en de mensheid word steeds gekker en vernietigd zichzelf!!
 • Di Stéfano

  3 jaar geleden
  Hij heeft er nu nog een probleem bij!
 • frank Deville

  3 jaar geleden
  "kan zich niets meer herinneren". Allez, het spelleke is al begonnen. Wat heb ik hier nu 2 uren en 8 uren geleden voorspeld..?
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Hij WAS geen zware crimineel maar door deze daad heeft hij die titel ruim verdient.
 • Fred Jansen

  3 jaar geleden
  Och arme, de man had veel problemen, nu heeft hij nog meer problemen! Dat hij zich niets herinnert was te verwachten, dat zal een advocaat hem wel ingefluisterd hebben. Heel dat `spul`(alle verdachten) vast houden, totdat er weer herinneringen boven komen! Sterkte aan de nabestaanden.