Opluchting bij de hongerstakers als ze de Begijnhofkerk verlaten. De actie duurde al 61 dagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Opluchting bij de hongerstakers als ze de Begijnhofkerk verlaten. De actie duurde al 61 dagen. © Marc Baert

Hongerstakers schorten actie in Begijnhofkerk op: “Nee, er is hen niks beloofd”

De hongerstakers in de Brusselse Begijnhofkerk hebben hun actie opgeschort. De actievoerders voelden aan dat de regering niet meer zou bewegen. Bovendien begon de tijd te dringen.

2 reacties

 • marc wauters

  2 maanden geleden
  En de rest zal ook volgen met zijn allen naar het beloofde land
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik geloof er niks van. Alles zal wel stilletjes geregeld worden en de brave burger zal wel betalen. Het verhaal: Aanvraag geweigerd, illegaal hier gebleven jarenlang, dan hongerstaking beginnen, met tientallen afvoeren naar ziekenhuizen (wat hadden ze gedaan toen er tijdens de coronapiek geen bedden vrij waren?), nu nog maanden medische verzorging nodig. Oplopende kosten die WIJ zullen betalen. God, geef ons verkiezingen
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).