Honderd actievoerders daagden op in de Antwerpse binnenstad.
Volledig scherm
Honderd actievoerders daagden op in de Antwerpse binnenstad. © BELGA

Honderdtal actievoerders op Antwerpse klimaatmars

In Antwerpen zijn deze ochtend net als de voorbije weken zowat honderd actievoerders opgedaagd voor de wekelijkse klimaatmars. Het initiatief van Youth for Climate Antwerp en Students for Climate Antwerp trok zich om iets na 9 uur op gang bij de Voetgangerstunnel aan de Sint-Jansvliet en slingerde zich vervolgens langs een intussen grotendeels vertrouwd parcours door de binnenstad. Het eindpunt lag ditmaal aan het Operaplein.

18 reacties

 • Louis D'hondt

  2 jaar geleden
  Dit gaat op termijn enkel nadelig uitdraaien voor Groen!.
 • Benny Deridder

  2 jaar geleden
  100 betogers waarvan max 50 studenten ? De jeugd laat zien dat ze alles redelijk snel beu geraakt. Ook de klimaathype. Enkel de smartphone houdt het bij hen langer dan een maand uit.
 • Karel Marks

  2 jaar geleden
  Ocharme toch, 100. De mot zit er precies in. En de grootouders weten precies nog niet dat ze een bijkomend deel van hun povere pensioentje mogen afstaan voor die klimaatfantasie als Groen aan de macht komt.
 • rudy bryssinck

  2 jaar geleden
  Zullen niet tot de verkiezingen van 26 mei geraken met hun opkomsten (Brugge gisteren 50 man)
 • Rony De Sutter

  2 jaar geleden
  Bedenk voor in de toekomst beste Anuna(s), om te kaarten moet je met VIER zijn, voor een voetbalploeg met ELF, om te mogen stemmen ACHTTIEN, en op 26 mei verstand op NUL;-). En een electrische auto is meer vervuilend dan een diesel, dolletjes.