De hond werd uit het gebouw links vanop de derde verdieping uit het raam gegooid. Hij overleefde het niet.
Volledig scherm
De hond werd uit het gebouw links vanop de derde verdieping uit het raam gegooid. Hij overleefde het niet. © Google Maps/Photo News

Hond uit raam op derde verdieping gegooid omdat hij had geplast

BinnenlandIn Flémalle, een gemeente net buiten Luik, is een man aangehouden die een hond vanop de derde verdieping uit het raam had gegooid. Hij was boos omdat het beest geplast had in zijn appartement. De hond overleed aan zijn verwondingen.

38 reacties

 • maria peeters

  4 maanden geleden
  Wat een toestand toch
 • Ives Ameel

  4 maanden geleden
  Nu de juiste rechtspraak, nu een hond later een kind.
 • Leopold Vanhoof

  4 maanden geleden
  En zo pas zijn de straffen voor dierenmishandeling nog zeer zwaar verhoogd. Je wordt in bepaalde gevallen harder bestraft voor geweld tegen dieren dan voor mensen. Ergens vind ik de situatie wel een beetje overtrokken alhoewel ik het geweld tegen dieren ook ten stelligste afkeur.
 • Sandy Dkao

  4 maanden geleden
  Gelukkig is er toch eindelijk een minister die zich bekommert om dietenwelzijn! Hoop alleen dat de juiste rechtspraak nu volgt!
 • Roger De Munck

  4 maanden geleden
  Dat bewijst nog maar eens hoe onze maatschappij er aan toe is. En hoeveel een leven waard is. Mens of dier ieder leven is het waard om geleefd te worden
 1. Vorig jaar 863 onrustwekkende verdwijningen, 680 vermisten levend teruggevonden

  Vorig jaar 863 onrustwek­ken­de verdwijnin­gen, 680 vermisten levend teruggevon­den

  In 2021 waren er in ons land 863 onrustwekkende verdwijningen. Daarvan is 93,6 procent opgelost geraakt en zijn dus 680 vermisten levend teruggevonden. Dat blijkt uit cijfers die minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) heeft bekendgemaakt. Om verdwijningen sneller op te lossen, heeft hij een omzendbrief gestuurd naar de parketten, de politiediensten en de Cel Vermiste Personen. Daarin staan onder meer richtlijnen rond open bronnenonderzoek via sociale media.
 2. Bewoner springt van eerste verdieping uit brandend huis, buren kunnen tweede bewoner redden via dak: “Pure adrenaline om hen te helpen”
  PREMIUM
  Grembergen

  Bewoner springt van eerste verdieping uit brandend huis, buren kunnen tweede bewoner redden via dak: “Pure adrenaline om hen te helpen”

  De zware brand bij de Groeneweg in Grembergen heeft bij de buren een diepe indruk nagelaten. Een Slovaaks gezin dat nu ongeveer een jaar in de woning verbleef, kon ternauwernood ontsnappen aan een zware uitslaande brand, mede dankzij de hulp van de buren. Een bewoner sprong vanop de eerste verdieping naar beneden, een andere werd door de buren via het dak aan de achterkant van het huis geholpen. “Het gezin was echt enorm in paniek", vertellen Nico De Meester en Natacha Bogaert, de redders in nood.
 1. Dit moet je weten als je een hond uit het asiel haalt: "Het duurt zeker zes maanden voor de stress van dat verblijf verdwijnt”
  PREMIUM

  Dit moet je weten als je een hond uit het asiel haalt: "Het duurt zeker zes maanden voor de stress van dat verblijf verdwijnt”

  Bijna 1 op de 10 Belgen wil dit jaar een hond of kat in huis nemen, blijkt uit een onderzoek van diervoederspecialist Royal Canin. Veel mensen halen hun huisdier uit het asiel. Wij vroegen hondengedragsexperte Joke Monteny wat je zeker moet weten voor je een asielhond in huis neemt. Hoe kies je de ‘juiste’ hond? En hoe ga je ermee om? “Een asiel waar je binnen mag lopen en zomaar een hond mag uitkiezen, heeft nog heel wat te leren.”