Lumi, de nieuwe naam van de Holebifoon.
Volledig scherm
Lumi, de nieuwe naam van de Holebifoon. © Facebook (Lumi)

Holebifoon wordt omgedoopt tot Lumi

De info- en opvanglijn Holebifoon heet voortaan Lumi. De vorige naam dekte niet langer de lading, want het doelpubliek is veel ruimer dan enkel holebi's, stelt çavaria, de koepel van Vlaamse en Brusselse holebiverenigingen. Mensen kunnen niet alleen bellen naar Lumi, maar ze kunnen ook chatten of mailen, en informatie vinden op de website.

5 reacties

 • Gerry Edam

  4 jaar geleden
  Zolang ik als man niet ongesteld word , zijn man , vrouw en andere overbodige vleesproducten van Moeder Natuur niet gelijk en zullen ze dat nooit worden ook .
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Ik zie deze mensen als een zelfregulering van de natuur. Minder kinderen in elk geval. Vergelijk dat met bv het gemiddelde van kinderen per gezin in Madagascar : 8 ! Nu mag de economie nog wat kleinschaliger en leuker worden. Die mensen mogen best wel wat steun krijgen.
 • Peter Van de Velde

  4 jaar geleden
  Stoppen met die berichtgeving!!! Dat geeft problemen, kijk maar wat er in frankrijk gebeurt!
 • Bernd Vaes

  4 jaar geleden
  Lumi of andere naam: man en vrouw blijft sowieso de norm. Naast die norm zijn heel wat andere betrekkingen mogelijk, ja zeker, en die mensen verdienen evenveel respect en waardering, maar men kan onmogelijk de ene of de andere van die Lumi-betrekkingen de norm noemen of er de norm van maken.
 • Luc Vdm

  4 jaar geleden
  Man man wat gaan ze nog allemaal uitvinden