AP
Volledig scherm
© AP

Hoge Gezondheidsraad adviseert extra vaccin voor wie Johnson & Johnson kreeg

De Hoge Gezondheidsraad beveelt een extra vaccin aan voor iedereen die gevaccineerd is met het vaccin van Johnson & Johnson, ook mensen jonger dan 65 jaar. Dat meldt de RTBF en het nieuws wordt aan Belga bevestigd.

71 reacties

 • Bernadette Stouten

  2 maanden geleden
  En wat met Astra Zeneca. Dit had toch ook een mindere werking, zogezegd. Of is het toch evenwaardig.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Kan men aub die Van Damme van het scherm halen, achter een bureau zetten en zeggen zoek het uit. Die komt altijd met studies uit magazines uit andere landen en nooit met effectieve informatie van hier. Dat is altijd van horen zeggen, van misschien, van waarschijnlijk, zo een soort experten wil je toch niet het woord geven.
 • Marnik Desodt

  2 maanden geleden
  Niks is geloofwaardig vacins. Maatregelen. Waar zijn de gratis sneltesten voor het oo zoo belangrijke onderwijs. Lullig
 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  Mr Kenis. Kan je wel volgen, maar wil gewoon iets aantonen. Dat dit alles compleet maar dan ook compleet uit de hand aan het lopen is. En ik ben zeker niet groen of rood, verre van. Ik kan alleen niet om met de constante dwang, waar gaat dit stoppen? En ik weet niet of je het weet, ik wil geen goeroe zijn hoor. Iedereen is hoop ik wijs genoeg om hun conclusies te trekken, is dat niet de mijne, even goede vrienden. Wil wel dat iedereen in gaat ziet dat dit nog het begin is tenzij wij het stoppen.
 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Crisis vewilgen: wie gaat in 2024 nog stemmen...juist ja de schaapjes die na prik 10 een groen vinkje hebben. En wie zijn dat ...juist je de "juiste soort kiezers" die kunnen verplicht worden om de "juiste" partij te kiezen en dat gaat zeker een partij zijn die "volksgezondheid" hoog in het vaandel draagt hoor...100 jaar geleden was er ook zo een goeroe..
 1. LIVE. Vanaf vandaag vaccinatiepas in Frankrijk - Eén op de twintig scholen zou al dicht zijn door besmettingen
  10

  LIVE. Vanaf vandaag vaccinatie­pas in Frankrijk - Eén op de twintig scholen zou al dicht zijn door besmettin­gen

  Het Overlegcomité heeft een akkoord bereikt over de invoering van een coronabarometer. Die moet met parameters en kleurcodes (rood, oranje en geel) meer voorspelbaarheid in de coronamaatregelen mogelijk maken. We starten in code rood vanaf 28 januari. Vanaf 1 maart is dan weer een boosterprik verplicht voor een geldig Covid Safe Ticket (CST), ten laatste vijf maanden na tweede prik. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.