"De vierde prik wordt bij mensen met een verzwakt immuunsysteem eigenlijk als de booster beschouwd", zegt Gudrun Briat, woordvoerster van de Task Force Vaccinatie
Volledig scherm
"De vierde prik wordt bij mensen met een verzwakt immuunsysteem eigenlijk als de booster beschouwd", zegt Gudrun Briat, woordvoerster van de Task Force Vaccinatie © Geert De Rycke

Hoge Gezondheidsraad acht vierde prik nodig voor mensen met verzwakt immuniteitsysteem

De Hoge Gezondheidsraad raadt een vierde prik van het coronavaccin aan voor mensen met een verzwakt immuniteitsysteem. Dat staat op de website van ‘Het Nieuwsblad’ en de informatie is vrijdag ook bevestigd aan Belga. Een formele beslissing moet nu worden genomen op een Interministeriële Conferentie Volksgezondheid.

  1. Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtoffer opgelucht. “Wees gewaarschuwd: drugsgebruik kan tragische gevolgen hebben”
    Keerbergen

    Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtof­fer opgelucht. “Wees gewaar­schuwd: drugsge­bruik kan tragische gevolgen hebben”

    Het Antwerpse parket wil elf minderjarige jongeren voor de jeugdrechtbank brengen voor de dood van een 15-jarige jongen uit Keerbergen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De jonge N.H. overleed drie jaar geleden nadat enkele van zijn vrienden hem een overdosis xtc hadden laten innemen. Toen bleek dat het fout liep, duurde het uren voor iemand de hulpdiensten belde. Het parket wil hen vervolgen voor schuldig verzuim en de handel in verdovende middelen.