Peter Goossens, chef van het sterrenrestaurant Hof van Cleve.
Volledig scherm
Peter Goossens, chef van het sterrenrestaurant Hof van Cleve. © Ronny De Coster

Hof van Cleve bij 50 beste restaurants ter wereld

Het Hof van Cleve van topchef Peter Goossens heeft opnieuw de lijst gehaald van de 50 beste restaurants ter wereld. Het restaurant uit Kruishoutem klokte af op de 43ste plaats.

15 reacties

 • victor vandesande

  2 jaar geleden
  Proficiat voor Peter Goossens maar voor meer dan 90 % van de Belgen is dit snufje onbetaalbaar en de rest trekt het af van zijn belastingen.
 • leppens victor

  2 jaar geleden
  Tja,voor diegenen die van ,,groentjes.schuimpjes en fluimpjes,,houden zeker een aanrader. mvg.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Te duur en veel te weinig ! Geef mij maar frituur “ Thuis “ ! Lekker, lekker !
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  Diķke proficiat Peter!!!
 • Jan Jets

  2 jaar geleden
  En weeral die gender ongelijkheid.... Als er nu geen goede vrouwelijke koks zijn in sterren restaurants, kan je er toch moeilijk toveren ? Jammer dat er niemand struikelt over het feit dat die restaurants een patat van ne cent verkopen voor 10 euro ...
 1. IN KAART. Michelin deelt weer sterren uit, voor het eerst in 40 jaar maar één driesterrenrestaurant in België

  IN KAART. Michelin deelt weer sterren uit, voor het eerst in 40 jaar maar één driester­ren­res­tau­rant in België

  Het is weer sterrenpracht bij de culinaire Michelingids. Maar liefst 139 restaurants in België en Luxemburg worden onderscheiden met één of meerdere sterren. Drie restaurants krijgen voor het eerst twee sterren, zeven restaurants krijgen hun eerste ster. Nu Gert De Mangeleer in ‘Hertog Jan’ de pollepel aan de haak hangt, telt ons land wel maar één driesterrenrestaurant meer. Ontdek op onderstaande kaart en in de verschillende tabellen de (nieuwe) sterrenrestaurants in jouw buurt.
 2. Nu nog besmettelijkere virusmutaties de overhand dreigen te nemen: hoe groot is draagvlak voor nieuwe, harde lockdown in Vlaanderen?
  PREMIUM
  50

  Nu nog besmette­lij­ke­re virusmuta­ties de overhand dreigen te nemen: hoe groot is draagvlak voor nieuwe, harde lockdown in Vlaanderen?

  “Trek even snoeihard aan de noodrem - de kort pijn -, om daarna allemaal sneller naar het ‘normale leven terug te kunnen.” Nu nog besmettelijkere virusmutaties de overhand dreigen te nemen, lijkt de nieuwe, strengere lockdown waar onder meer de horeca en eventsector om vragen er vroeg of laat te komen. Hoe denken werkgevers, winkeliers, het onderwijs, verhuurders van vakantielogies en jeugdverenigingen hierover? Bestaat er een draagvlak voor een nieuwe, harde lockdown zoals in maart in Vlaanderen?
 1. Israëlische politie moet waterkanon inzetten na nieuw protest orthodoxe joden
  Play

  Israëli­sche politie moet waterkanon inzetten na nieuw protest orthodoxe joden

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama