RV
Volledig scherm
RV

Hoeyberghs dient zelf klacht in wegens laster en eerroof

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs dient zelf klacht in wegens laster en eerroof. Dat zegt zijn advocaat Jorgen Van Laer. 

22 reacties

 • raf peeters

  2 jaar geleden
  @Gino Denil ,je hebt zijn uitleg nul begrepen. Metoo is ontstaan door vrouwen die "lastig" worden gevallen door mannen die hun pootjes niet kunnen thuis houden.Jeff heeft het over de drukkingsmiddelen om de man te onderwerpen en dat is maar al te vaak weigering van seksuele omgang in het huwelijk .
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  "eens over madam mocht passeren en dan was weer goed voor de eerste 5 weken tot volgende loonzakje" dat zijn juist de vrouwen zoals Jeff ze zou willen hebben, raf peeters. Deze van #metoo zijn deze die daar al lang voorbij geëvolueerd zijn. Die zorgen zelf voor hun inkomen en bepalen zelf wanneer ze zich op het vrijerspad begeven. Dat zijn ook de enig interessante. Maar iemand die met zijn visie op vrouwen een eeuw achterloopt zal dat nooit te weten komen.
 • raf peeters

  2 jaar geleden
  Ach men blaast zo de zaak op maar wat heeft ie anders verteld dan vroeger.Hoe vaak werd er vroeger niet gelachen de eerste van de maand als meneer zijn loon-zakje had afgegeven aan madam dat hij nog eens over madam mocht passeren en dan was weer goed voor de eerste 5 weken tot volgende loonzakje?.Vandaag ver-teld ie niet anders ,ken je zijn scheidingsverhaal?.Weinigen ,dan zouden al diegene die klacht neerleggen snel anders fluiten.Mannen zijn vaak een slachtoffer,om te betalen zijn ze goed
 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  En zo brokkelt beetje bij beetje het recht op vrije meningsuiting af...deze politiek correcte wereld word stilaan maar zeker een dictatuur. Verbieden en aanvallen wat niet past.
 • Jef Lois

  2 jaar geleden
  Vraag me af wie die vrouwen zijn die klacht ingediend hebben ? Tot welke strekking behoren zij wat heeft hen dan persoonlijk zo geraakt dat ze een klacht moeten indienen? Ik en mijn vrouw hebben Jef ook bezig gehoord en wij hebben ermee gelachen en ons afgevraagd of er geen hoek af was maar moet dan mijn vrouw ook klacht indienen? Neen ieder zijn mening.