Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Hoeveel vaccins heeft België nu eigenlijk al gekregen? Niemand die het exact lijkt te weten: “Dit slaat werkelijk nergens op”

1.053.450 vaccins zijn er al aangekomen in België, zegt het Europees Centrum voor Preventie en Ziektebestrijding ECDC. 851.865, zegt het Belgisch Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen FAGG. En 942.143 zijn het er volgens de laatste tabellen van de taskforce Vaccinatie. Niemand lijkt te weten hoeveel vaccins ons land nu echt al ontvangen heeft, en hoeveel er dus in de vriezers zitten. 

83 reacties

 • Wim De Cock

  2 maanden geleden
  Dank u Geert Samyn voor je verduidelijking. Het belangrijkste is dat er momenteel nog ca 300 000 dosissen in de diepvries zitten en dat vaccinatie een taak voor de gewesten is...
 • werner vanhoutte

  2 maanden geleden
  Deze ganse operatie staat constant in het teken van de biostatistische verslagen die aan de overheid worden bezorgd, met alle gevolgen van dien: de corrulaties worden door de wetenschappers misbruikt om verbanden te leggen tussen factoren of oorzaken. Zie de vaccinatiestrategie : een chaos ; De oproepen voor de vaccinatie : loopt in het honderd. De maskersaga : ongelooflijke warboel .De ziekenhuisbezetting : geef de cijfers van de ECHTE corona -opnames per ziekenhuis en niet in een grafiek !
 • bert pare

  2 maanden geleden
  Met andere woorden hier gaan ze weer betalen voor een vaccins die misschien niet geleverd zijn.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Het kan natuurlijk ook zijn dat Vandenbroucke ze in zijn open haard heeft gegooid.
 • Leo Rombouts

  2 maanden geleden
  We gaan vooruit. Zojuist op het nieuws gehoord dat "dokter M Van Ranst", in het kader van de prioritaire personen, zijn vaccinatie gekregen heeft. Hij heeft degelijk wel een doktersdiploma maar volgens mij oefent hij dit beroep helemaal niet uit. Hoezo prioritair?
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af