ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Hoe snel kan je genezen van het coronavirus? En mag ik deze zomer nog op vakantie? Een antwoord op al je vragen over corona

Het Nationaal Crisiscentrum heeft de maatregelen om het coronavirus in te dijken verder verfijnd en toegelicht. Maar veel mensen blijven nog met heel wat vragen zitten. Dat blijkt uit de massale respons op onze oproep op deze site. Wij geven antwoorden.

26 reacties

 • Jessy Vanmarcke

  1 jaar geleden
  Verhuizen mag ook nog veronderstel ik? Ik krijg deze week normaal de sleutel. Uiteraard heb ik het huurcontract van mijn huidige woning opgezegd. Ik moet hier uiteraard buiten op korte termijn. En wat als er een volledige lockdown volgt? 2 huis huren kan ik uiteraard financieel niet dragen
 • Johan Goris

  1 jaar geleden
  Binnen enkele weken weten we meer over de echte verspreiding en over de gevoeligheid van volkeren tov dit virus. Ik vraag me zelf af of ik het virus al gehad heb.
 • Erik De Smet

  2 jaar geleden
  Als ik hier alle commentaren lees dan is er maar één conclusie: Mensen, zaag en reclameer wat minder en volg de instructies van de overheid op. Het individu heeft geen voorrang op het collectief! Door al deze zageventen is het misschien beter om in full lockdown te gaan want die gasten hebben het precies nog altijd niet begrepen dat het serieus is.
 • andre keustermans

  2 jaar geleden
  zou het niet beter zijn om jullie vakantie eens voor één keertje in eigen land door te brengen zodat je de mensen die in deze zware periode toch nog een beetje hun verlies kunnen recupereren. België heeft ook zovele mooie plekjes.
 • Jens Bogaert

  2 jaar geleden
  Ik snap onze beleidsmensen niet, de experten zeggen nu al dagen de grenzen te sluiten, en toch gebeurd dit niet. Zeker de Nederlanders buiten houden, als ze een experimenteel spel willen spelen, goed maar doe het dan enkel in Nederland.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.