Check je urine
Volledig scherm
Check je urine © Shutterstock

“Hoe lichter, hoe beter”: Agentschap Zorg en Gezondheid waarschuwt voor uitdroging en verspreidt affiche met urinevlek

“Check je urine!” Het is de duidelijke boodschap van een nieuwe campagne van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Met een affiche met daarop een urinevlek wil het Agentschap uw aandacht even in de pot richten. Op warme dagen zoals vandaag en de komende dagen is het belangrijk om voldoende te drinken, en donkere urine kan wijzen op uitdroging, klinkt het. 

  1. Drie slachtoffers van cybercriminelen spelen meer dan 11.500 euro kwijt: “Daders slaan meer en meer toe vlak voor of tijdens een (verlengd) weekend”
    Lille/Turnhout/Oud-Turnhout

    Drie slachtof­fers van cybercrimi­ne­len spelen meer dan 11.500 euro kwijt: “Daders slaan meer en meer toe vlak voor of tijdens een (verlengd) weekend”

    Een man uit Lille en een vrouw uit Oud-Turnhout en Turnhout zijn de voorbije dagen het slachtoffer geworden van cybercriminelen. De slachtoffers geraakten op die manier samen niet minder dan 11.500 euro kwijt. De politie waarschuwt ervoor dat cybercriminelen vooral vlak voor of tijdens een (verlengd) weekend toeslaan. Dat is immers de periode dat mensen hun bankinstelling moeilijk of niet kunnen bereiken.