Hoe kan ik mijn gratis testen aanvragen als ik deze zomer op reis wil?

Zorgeloos reizen zoals vroeger zal er deze zomer nog niet inzitten. Wie nog niet gevaccineerd is of nog niet de kans heeft gehad, kan een gratis test aanvragen. 

32 reacties

 • Aline Leemans

  1 maand geleden
  wij vertrekken op 27 juni en moeten betalen 3 dagen nadien is het gratis dat zou moeten terug betaald worden vind ik
 • Christophe Lammens

  1 maand geleden
  Laatste nieuws: ten laatste 28 juni zouden de gratis PCR test codes kunnen aangevraagd worden om vanaf 1 juli in te zetten bij de reeds gereserveerde tests. Dus je kan nu al een afspraak vastleggen voor een PCR test om te reizen & eens je gaat betalen met de gratis PCR test code. Doen!
 • hilde bueds

  1 maand geleden
  Ik zal volledig gevaccineerd zijn en vrij om zonder extra test te reizen vanaf 1 september! Nog iemand van de regering in deze positie? Denk het niet Over gelijkheid tss burgers gesproken
 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Blijkbaar hebben ze nog niks geleerd van vorig jaar, zo een test beschermt je totaal niet in het buitenland en door al dat gereis zullen variaties weer verspreid worden. Zelfs met een vaccinatie kun je nog altijd besmet geraken en verder het virus verspreiden. Je moet maar gek zijn om je familie en kinderen hun gezondheid te riskeren voor dat weekje buitenland.
 • johan lanoot

  1 maand geleden
  Amateurs! Ik en mijn gezin vertrekken op 1 juli. Wij mogen dus de volle pot betalen. Met dank aan de Belgische regering
 1. Vrijspraak voor Reuzegomschacht in verkrachtingszaak: “Verklaring slachtoffer niet geloofwaardiger dan die van hem”
  Leuven

  Vrijspraak voor Reuzegom­schacht in verkrach­tings­zaak: “Verklaring slachtof­fer niet geloofwaar­di­ger dan die van hem”

  De 22-jarige Reuzegomschacht uit Hove die beticht werd van zedenfeiten is vrijgesproken door de correctionele rechtbank van Leuven. De twintiger riskeerde een celstraf met uitstel, maar zo ver kwam het niet. De KUL-rechtenstudent was een van de aspirant-leden van de elitaire studentenclub Reuzegom, die Sanda Dia (20) naast zich zag sterven tijdens een uit de hand gelopen ontgroeningsritueel in Vorselaar in 2018.