ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hoe gaat onze zomer eruitzien? Dit voorspellen 9 experten en beleidsmakers

We snakken met z’n allen naar het rijk der vrijheid en een leven zonder belemmeringen. Zal de zomer ons die vrijheid, op z’n minst al deels, kunnen bieden? Wanneer mogen we weer terrasjes doen? Wordt het een vakantie in eigen land? En wat met kampen en evenementen? Uw vragen over de zomer beantwoord.

92 reacties

 • Danny Govaerts

  1 week geleden
  Het grootste probleem is dat ze in steden te dicht op elkaars lip zitten en daardoor zal het virus blijven woekeren. Ze moeten eerst nog een totale lockdown doen om het virus onder de 50 ziekenhuis opname te krijgen. Zo niet wordt 2022 ook een sukkel jaar. Richt je tuin in en je hebt een aangename zomer. Heb je geen tuin ga waar weinig volk is.
 • gilberte Vergaelen

  1 week geleden
  Ik zou nog een paar regeringen bijmaken. In plaats van 7 uur te vergaderen, zullen er dat dan ongeveer 12 uur worden of nog ietsjes meer!! Dat de experten onder de middag eens rond lopen in Brussel, daar zie je praktisch niemand meer met een mondmaskers, en diegenen die er één dragen worden nog uitgelachen door de "niet dragers"
 • Johny Deketel

  1 week geleden
  Het probleem van België: veel teveel "experten" met mooie praatjes, veel te weinig mensen die ECHT een probleem kunnen oplossen. En daarom lossen ze in China de Coronacrisis op in 6 maanden, in België met Sint Juttemis.
 • Emi Hergersberg

  2 weken geleden
  Vanavond op de Duitse TV een heel interessante uitzending gezien over "de corona dictatuur". Het impact op onze vrijheid en op de vrije wil is zeer groot geworden...
 • Clemence Nees

  2 weken geleden
  Lieve Monique Forret, ik heb me alvast niet laten vaccineren. Na een jaar heb ik geleerd goed op te passen en dat zullen jullie ook moeten doen
 1. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur

 2. Ella (29) spot sluikstorters en pakt autosleutel af tot ze alles weer opgeruimd hebben
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters en pakt autosleu­tel af tot ze alles weer opgeruimd hebben