ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hoe gaat onze zomer eruitzien? Dit voorspellen 9 experten en beleidsmakers

We snakken met z’n allen naar het rijk der vrijheid en een leven zonder belemmeringen. Zal de zomer ons die vrijheid, op z’n minst al deels, kunnen bieden? Wanneer mogen we weer terrasjes doen? Wordt het een vakantie in eigen land? En wat met kampen en evenementen? Uw vragen over de zomer beantwoord.

90 reacties

 • Johny Deketel

  19 uur geleden
  Het probleem van België: veel teveel "experten" met mooie praatjes, veel te weinig mensen die ECHT een probleem kunnen oplossen. En daarom lossen ze in China de Coronacrisis op in 6 maanden, in België met Sint Juttemis.
 • Emi Hergersberg

  1 dag geleden
  Vanavond op de Duitse TV een heel interessante uitzending gezien over "de corona dictatuur". Het impact op onze vrijheid en op de vrije wil is zeer groot geworden...
 • Clemence Nees

  2 dagen geleden
  Lieve Monique Forret, ik heb me alvast niet laten vaccineren. Na een jaar heb ik geleerd goed op te passen en dat zullen jullie ook moeten doen
 • GUY VANACKERS

  2 dagen geleden
  Bert Guns heeft 200% gelijk! Heel dit circus heeft niks met gezondheid te maken, maar puur met algemene controle: over ons geld, over onze contacten, over ons (vrije) leven, zelfs over ons denken. Mensen word toch eens wakker en informeert u degelijk, zeker over de vaccins: ze deugen niet!
 • Gamal Abroudi

  2 dagen geleden
  Kunnen we in het zomer op vakantie gaan ja of nee want ik ben het al beu
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug