Bjorn legt de laatste hand aan de schotels met tongrolletjes, kreeftensaus en juliennegroentjes.
Volledig scherm
Bjorn legt de laatste hand aan de schotels met tongrolletjes, kreeftensaus en juliennegroentjes. © Photo News

Hoe een brasserie zichzelf omtovert tot succesvolle takeaway: “Grote porties, daardoor heb ik veel klanten”

Vlaamse klassiekers, grote porties, scherpe prijzen en een snuifje Sandra Bekkari. Brasserie Goestink uit Haaltert maakt van de nood een deugd en ontpopt zich in deze vreemde tijden tot een succesvolle takeaway. Meer dan tachtig bestellingen, niet slecht voor een dinsdag. We mochten chef Bjorn - Skellekes - Van Schelvergem (37) een halve dag op de vingers kijken.

6 reacties

 • Jos Spriet-Dewaele

  2 jaar geleden
  goed en veel aan betaalbare prijs Iedereen wil dit wel. Proficiat Hij neemt het heft in eigen handen en toch beter iets doen dan met de handen in het haar zitten en zichzelf beklagen
 • karin verwimp

  2 jaar geleden
  Proficiat! Niet iedereen kan dit natuurlijk maar degenen die wel kunnen en liever op hun gat blijven zitten klagen en zagen zouden hier beter een voorbeeld aan nemen. Ipv op ieders medelijden te rekenen.
 • walter molenberghs

  2 jaar geleden
  Die heeft het begrepren, goed en veel. Bij velen is het weinig en duur.
 • Karina Hof

  2 jaar geleden
  Mensen die take a way doen waarom moeten die een vergoeding krijgen van de regering? Geef meer aan de mensen die dat niet kunnen.
 • Ann De Boeck

  2 jaar geleden
  Veel succes in deze moeilijke tijden! Het doet me deugd dat u toch nog met passie bezig kan zijn met uw werk! Als u in Turnhout zat, ging ik ook een lekker Vlaamse versie van Bekari bij u halen. Als de Belg maar kan smullen hé !