Bjorn legt de laatste hand aan de schotels met tongrolletjes, kreeftensaus en juliennegroentjes.
Volledig scherm
Bjorn legt de laatste hand aan de schotels met tongrolletjes, kreeftensaus en juliennegroentjes. © Photo News

Hoe een brasserie zichzelf omtovert tot succesvolle takeaway: “Grote porties, daardoor heb ik veel klanten”

Vlaamse klassiekers, grote porties, scherpe prijzen en een snuifje Sandra Bekkari. Brasserie Goestink uit Haaltert maakt van de nood een deugd en ontpopt zich in deze vreemde tijden tot een succesvolle takeaway. Meer dan tachtig bestellingen, niet slecht voor een dinsdag. We mochten chef Bjorn - Skellekes - Van Schelvergem (37) een halve dag op de vingers kijken.

  1. Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!
    Play

    Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!

  2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
    Play

    Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol