Prikpijntjes in de Brusselse Vacci-Bus.
Volledig scherm
PREMIUM
Prikpijntjes in de Brusselse Vacci-Bus. © Tim Dirven

Hoe bang is Brussel voor de prik? “Nee, u gaat niet dood aan het vaccin”

Brussels GewestHet wil maar niet lukken om veel meer dan de helft van de Brusselaars te vaccineren. Daarom staan er nu Vacci-Bussen in de hoofdstad waar twijfelaars zonder afspraak terechtkunnen voor een prik. “Waarom ik ben gekomen? Ik moest van mijn vrouw.”

85 reacties

 • Kris Delen

  1 jaar geleden
  Sinds april 2021 wezen twee onafhankelijke tests uit dat je als gevaccineerde (met Pfizer of Moderna) nauwelijk het virus nog overbrengt Luc Vleminckx. Ik vermoed dat je jezelf nog op oude info baseert. De US en Israël zouden best de andere vaccins ook hieraan toetsen.
 • Lecocq Daniel

  1 jaar geleden
  Kan men misschien een vaccin verdelen tegen de nu heersende deltavariant ipv tegen de varianten van verleden jaar. Griepvaccins worden elk jaar aangepast, met de moderne mRNA technologie zou dat toch ook mogelijk moeten zijn voor Covid.
 • Bart Diricx

  1 jaar geleden
  Het is allemaal een geldkwestie!
 • Gerda Phlypo

  1 jaar geleden
  Verplichte vaccinatie en en coronapas, normaal toch als men wilt meedoen aan alles
 • luc vlemincx

  1 jaar geleden
  Wat jij zegt klopt ook niet Ilse Verlinden, je blijft besmettelijk en kan anderen besmetten. Welke kosten ? Absoluut geen verplichte vaccinatie met experimentele vaccins.
 1. Agressieve man bedreigt treinconducteur van NMBS: “Ik boks al je tanden eruit!”
  Play

  Video toont hoe agressieve reiziger treincon­duc­teur bedreigt: “Ik boks al je tanden eruit!”

  Deze TikTokbeelden tonen hoe een jongeman helemaal tekeergaat tegen een treinconducteur. In de video is te zien hoe hij tegen de treinbegeleider gaat staan en hem probeert te intimideren. “Ik ga jou hier laten zitten, vriend!” en “Je kan mij toch niks doen, kankerhoertje dat je bent”, schreeuwt de man onder meer. De conducteur zelf slaagt erin zijn kalmte te bewaren, maar de reiziger houdt maar niet op. De exacte omstandigheden zijn nog niet bekend, maar spoorwegmaatschappij NMBS is niet te spreken over het voorval. “We veroordelen elke vorm van agressiviteit of geweld naar het personeel”, klinkt het daar.