Prikpijntjes in de Brusselse Vacci-Bus.
Volledig scherm
PREMIUM
Prikpijntjes in de Brusselse Vacci-Bus. © Tim Dirven

Hoe bang is Brussel voor de prik? “Nee, u gaat niet dood aan het vaccin”

Brussels GewestHet wil maar niet lukken om veel meer dan de helft van de Brusselaars te vaccineren. Daarom staan er nu Vacci-Bussen in de hoofdstad waar twijfelaars zonder afspraak terechtkunnen voor een prik. “Waarom ik ben gekomen? Ik moest van mijn vrouw.”

85 reacties

 • Kris Delen

  2 maanden geleden
  Sinds april 2021 wezen twee onafhankelijke tests uit dat je als gevaccineerde (met Pfizer of Moderna) nauwelijk het virus nog overbrengt Luc Vleminckx. Ik vermoed dat je jezelf nog op oude info baseert. De US en Israël zouden best de andere vaccins ook hieraan toetsen.
 • Lecocq Daniel

  2 maanden geleden
  Kan men misschien een vaccin verdelen tegen de nu heersende deltavariant ipv tegen de varianten van verleden jaar. Griepvaccins worden elk jaar aangepast, met de moderne mRNA technologie zou dat toch ook mogelijk moeten zijn voor Covid.
 • Bart Diricx

  2 maanden geleden
  Het is allemaal een geldkwestie!
 • Gerda Phlypo

  2 maanden geleden
  Verplichte vaccinatie en en coronapas, normaal toch als men wilt meedoen aan alles
 • luc vlemincx

  2 maanden geleden
  Wat jij zegt klopt ook niet Ilse Verlinden, je blijft besmettelijk en kan anderen besmetten. Welke kosten ? Absoluut geen verplichte vaccinatie met experimentele vaccins.
 1. 5 verdachten van aanval op fan van Manchester City komen vandaag voor onderzoeksrechter: “Het gaat wel degelijk om fans van Club Brugge”
  Play

  5 verdachten van aanval op fan van Manchester City komen vandaag voor onderzoeks­rech­ter: “Het gaat wel degelijk om fans van Club Brugge”

  Guido De Pauw (63), de voetbalsupporter van Manchester City die aangevallen werd op de snelwegparking langs de E40 na de match tegen Club Brugge, is niet meer in levensgevaar, maar ligt nog in coma en is er slecht aan toe. Vijf verdachten van de aanval komen vandaag voor de onderzoeksrechter, zegt VTM NIEUWS-reporter Wim Naert, die de zaak volgt. “Het gaat inderdaad om Club Brugge-supporters, dertigers, die al jaren naar het voetbal gaan kijken.” Bekijk hierboven de update met Wim Naert bij HLN LIVE.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.