VTM NIEUWS-journalist Kenneth Dée en HLN-journalist Lucas Wuyts.
Volledig scherm
VTM NIEUWS-journalist Kenneth Dée en HLN-journalist Lucas Wuyts. © HLN.be

HLN en VTM NIEUWS maken kans op goud in Belfius-persprijzen

HLN en VTM NIEUWS maken kans op goud bij de Belfius Persprijzen 2020. In de categorie TV & Video dingt Romina Van Camp mee met haar reportagewerk en live verslaggeving over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Daarnaast komen Kenneth Dée en Lucas Wuyts in aanmerking in de categorie Coup de Coeur voor hun dossier over 5G.

2 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Nog twee media kartels in dit land. Die met overheidssteun zelfs de Nederlandse pers en media opgekocht hebben. Een enorme verschraling van het aanbod en de kwaliteit. En geen concurrentie meer als het om een prijs gaat. Die kunnen ze afwisselend eens aan één van beide kartels geven.
 • Jan De Korte

  2 maanden geleden
  Prijs voor wat? totaal niet kritisch zijn? gelukkig bestaat tscheldt nog. had ik beter niet gezegd. mine email adres is al door gegeven aan staastsveilgheid
 1. Morgen start PFOS-onderzoekscommissie: “Politieke partijen zullen hun eigenbelang moeten overstijgen”
  Play

  Morgen start PFOS-onderzoeks­com­mis­sie: “Politieke partijen zullen hun eigenbe­lang moeten overstij­gen”

  Morgen start de parlementaire onderzoekscommissie rond PFOS-vervuiling in de buurt van de 3M-fabriek in Zwijndrecht. Die commissie, die uit zestien leden bestaat, zal tal van vragen moeten beantwoorden. Want dat PFOS gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid, was al jaren gemeld. Maar met de informatie werd nooit iets gedaan. Hannes Anaf, Vlaams fractieleider van oppositiepartij Vooruit, zal voorzitter zijn van de commissie en legt uit hoe die te werk zal gaan.
 2. De onkruidbestrijding van de toekomst: automatische drones, 5G en AI

  De onkruidbe­strij­ding van de toekomst: automati­sche drones, 5G en AI

  Op een maïsveld in het Oost-Vlaamse Merelbeke werpt een demonstratie een blik op een toekomst van de landbouw, waarin drones, 5G en artificiële intelligentie precisielandbouw mogelijk moeten maken. De combinatie van de nieuwe technologieën zal ervoor moeten zorgen dat onkruidbestrijding op landbouwakkers niet alleen gemakkelijker maar vooral duurzamer wordt. Dat kondigt het Vlaams Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) aan.