Belga
Volledig scherm
© Belga

"Hij stond voor iedereen klaar": ex-echtgenote blijft diaken Poppe steunen

Op het assisenproces tegen Ivo Poppe (61) is de toenmalige echtgenote van de beschuldigde aan het woord gekomen. Lutgarde Vercaemer vertelde dat ze de diaken ook na zijn arrestatie is blijven steunen. Toch bleek op het einde van haar verklaring dat ze ondertussen gescheiden zijn. Ook de broers en een zus van de beschuldigde nemen Poppe de dood van zijn moeder niet kwalijk. Ze stelden dat hun moeder klaar was met het leven.

0 reacties

 1. Gwenny en Marino verwelkomen dertiende kindje, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’: “Laxe maakt ons gezin nu pas écht compleet”

  Gwenny en Marino verwelko­men dertiende kindje, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’: “Laxe maakt ons gezin nu pas écht compleet”

  Het al bijzonder kroostrijke gezin van Gwenny Blanckaert (33) en Marino Vaneenoo (40) uit Staden met de nog meer bijzondere namen is opnieuw uitgebreid. Op 16 maart verwelkomde het koppel hun dertiende (!) kindje. Opmerkelijk, want het koppel liet na de geboorte van hun twaalfde spruit al weten dat ze het bij die twaalf zouden houden.
  Staden
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.