EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Het ultieme argument tegen Belgische vaccinatietwijfels: meer dan 1 op de 4 wil spuitje in ruil voor reizen

Als er één ding is dat de vakantiebarometer van Europ Assistance ons leert, is dat weer op reis kunnen wel eens hét argument zou kunnen zijn om mensen de mouw te laten oprollen voor de coronaprik. Hoe komt het dat een reispermissie kan realiseren wat experts niet kunnen? Wordt de vaccinatiepas dan een ticket naar de vrijheid? En heeft corona onze reisgewoontes dan helemaal niet aangetast? Experten leggen uit. 

25 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  2 jaar geleden
  Het zou verplicht moeten zijn ,van zich te laten inenten anders nergens nog binnen mogen ,ik hoop dat de vaccinatie pas erdoor komt , die niet ingeënt is komt bij ons niet binnen.
 • Louis Holmes

  2 jaar geleden
  Vaccinatie is geen burgerlijke morele plicht. Het is iets dat je langs alle kanten wordt opgedrongen, dus ook onder het mom dat je weer mag reizen.
 • Freddy Henslegers

  2 jaar geleden
  De regering chanteert de bevolking! Is dat niet strafbaar of gaan ze gauw een wetje in mekaar boksen zodanig dat ze er goed mee wegkomen.
 • johan lanoot

  2 jaar geleden
  Deze zomer zal dat toch nog niet lukken. Tegen het begin van de zomervakantie zal een groot deel van de bevolking nog niet gevaccineerd zijn.
 • Hans Hermus

  2 jaar geleden
  Dat is geen "argument" maar een "dreigement"!