Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Het stort in Groot-Bijgaarden of de bosjes waar de transmigranten zich schuilhouden

Wie pakweg z'n auto wil voltanken op de snelwegparking in Rotselaar, Wetteren, Drongen of Groot-Bijgaarden heeft ze misschien weleens gezien: de transmigranten. Ze leven in bosjes rond het tankstation, in een geïmproviseerd vluchtelingenkamp. Waar ze wachten om toe te slaan en hun reis voort te zetten.

27 reacties

 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Betogers tegen Theo gaan dit nooit opkuisen voor één reden; dan zouden ze moeten toegeven dat ze niet omniwetend zijn ... en dat kan geen links ooit toegeven.
 • linda thinks

  5 jaar geleden
  moeten ze in amerika eens proberen met 40 man met stokken en staven de politie nog maar benaderen de riot gun zou nogal blaffen
 • pierre Van den Wijngaert

  5 jaar geleden
  Zijn dit de bossen zoals groen het wil aub laat Schauvliege dan maar verder doen Is er nu niemand die iets inzit met onze eigen bevolking,als er zoals in Antwerpen nu ook een cordon sanitair komt rond N-VA dan zal niets deze toestanden nog kunnen verhinderen
 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  Publiceer ook eens foto's van "festival" pukkelpop in Hasselt. Nog VELE malen erger. 2 km voor/na de ingang op de Kempische Steenweg....en op het vuilnisbelt na het "festival". Ze zouden de pukkelpop weide beter NIET opruimen....Gegarandeerd meer "volk" dan.
 • Ludwig VdB

  5 jaar geleden
  Netje alles verzamelen en in 2000 pakketjes verdelen, voor elke betoger van zondag 1, om gratis mee naar huis te nemen. Op de festivalweides ziet het er inderdaad niet veel beter uit maar die 'bewoners' hebben inkom betaald waarbij rekening gehouden werd met de vervuiling. De opkuis van deze troep kunnen wij als gemeenschap betalen.