Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © Photo News

Het regent klachten bij Unia tegen Conner Rousseau over beperken vrijheden voor ongevaccineerden

“Zonder vaccinatiebewijs kom je nergens meer binnen, met vaccinatiebewijs overal”, zo opperde Conner Rousseau in een opiniestuk in ‘De Standaard’. Inmiddels zijn er bij gelijkekansencentrum Unia al 500 klachten binnengelopen tegen de Vooruit-voorzitter, meldt ‘Het Nieuwsblad’.

320 reacties

 • louis reinquin

  1 jaar geleden
  Ja jongen, hoe correct u het ook moge uitleggen de "vox populi" die het voor het zeggen heeft in een democratie, met reden of compleet ernaast, wat hier het geval is, zal uw verdere loopbaan bepalen. U zal het nog moeten leren halve waarheden en leugens te verkondigen. Er zijn nochtans genoeg leermeesters in uw omgeving.
 • bart van brabant

  1 jaar geleden
  Stijn Harbers stelt :'het vaccin heeft veel bijwerkingen'. De cijfers spreken dat compleet tegen. Dat geneeskundige producten mogelijke bijwerkingen vermelden is wettelijk verplicht en heeft alles te maken met statistiek op testresultaten. Ik hoef als biochemicus maar de samenstelling te lezen om te kunnen stellen dat het vaccin een quasi perfecte kopie van een virus partikel is. RNA, lipiden, zouten en eiwitten. Meer niet. heel wat anders dan traditionele vaccins met bv adjuvanten.
 • Emiel Van Riet

  1 jaar geleden
  Al ijn collega's die geboosterd zijn zitten met corona thuis en ik die zeg hun rommel (lees booster) niet meer te willen heb niets. Conner kan die van mij krijgen
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Terecht !
 • REDOUAN Kabbal

  1 jaar geleden
  Ik ben gevaccineerd en ben tegen de verplichting. Als je gevaccineerd bent,dan veronderstel ik dat je beschermd bent of niet? Dus die 5% of 10% van de bevolking die niet gevaccineerd zijn? Gaan ons toch niet besmetten,indien men beweert dat Vaccins helpen?Da's toch vrije keuze?waarom zo'n heisa dan? Vaccin's zijn vrijwilliger en geen verplichting,en moet ook zo blijven. Ik snap het probleem niet?
 1. Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemeester D’Haese?
  PREMIUM
  Aalst

  Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemees­ter D’Haese?

  “Het wordt dus niet Gent, Nieuwpoort of Aalst, of wat ik de laatste tijd ook mocht lezen. Ik kies voor Sint-Niklaas”, aldus Conner Rousseau (Vooruit) vorige week. Vlaams Belang liet eerder al weten dat hun stemmenkanon Dries Van Langenhove niet naar Aalst komt. Halverwege de bestuursperiode lijkt de concurrentie voor burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) niet echt groot. Wij polsten bij de politieke partijen wie er zich warm loopt als uitdager en kandidaat-burgemeester.
 2. Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paardenstaart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkanker: “Veel beter dan een tekening, toch?”
  PREMIUM

  Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paarden­staart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkan­ker: “Veel beter dan een tekening, toch?”

  Haar hele jonge leventje had Marie Vannieuwenborg (10) uit Kuurne gespaard voor haar lange paardenstaart, maar deze week ging de schaar er toch in. 32 centimeter werd er afgeknipt, zodat Think Pink er een pruik kan van laten maken voor ‘andere zieke mama’s’. Haar eigen mama, Lien Huysentruyt (37), is net hersteld van borstkanker. “Ik wilde haar graag een cadeautje geven, omdat ze zo erg ziek is geweest en ik haar graag zie”, zegt Marie.
  Kuurne
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.