.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Het proces van 13 miljoen. VRT-advocaten wijzen elke fout af: “Maar één schuldige aan alle schade: Bart De Pauw zelf”

Er is er maar één die schuld heeft aan de schade die Bart De Pauw opliep: Bart De Pauw zelf. Dat is in het kort het standpunt van de VRT-advocaten. Volgens hen is het belang van de uitspraak of De Pauw recht heeft op een schadevergoeding niet te onderschatten. “Welke CEO zal nog durven optreden als hij daarvoor een schadeclaim van 13 miljoen euro riskeert? En welke vrouw zal nog naar haar overste durven stappen?”

36 reacties

 • Frans Hallar

  2 maanden geleden
  Ik kan hier maar 1 ding op zeggen gewoon weg een schande. Bezin eer je begint. Ongeacht of het er belasting betaler moet betalen of niet. Het gaat om het principe, de veroorzaker betaald. En een corrupte rechtbank? Zijn er nog eerlijke rechtbanken in België? Neen. België zijn de grootste schenders van het EVRM. Bart de pauw verdiende dit niet en je bent altijd met 2 en neen of stop zeggen is maar een klein woord. Wie gaat de reputatie schade betalen??
 • Anita Billen

  3 maanden geleden
  De schadevergoeding die Bart DP vraagt en al die advocaten, moeten wij burgers wel betalen. VRT kan wel grote weddes toekennen aan hun personeel maar hier schuiven ze alles op de burgers af.
 • eric meers

  3 maanden geleden
  De dag dat een werkgever je ongestraft aan de deur kan zetten met als reden " ik heb gehoord dat je ongepast gedrag hebt " dan is geen enkele man nog zeker van zijn job . Dus hopelijk wint BDP deze zaak en stellen ze een voorbeeld . Iedereen is onschuldig tot tegendeel bewezen is .
 • Heinz Rumes

  3 maanden geleden
  Gelijk heeft Bart, alles mag is de nieuwe trend,maar dat dan weer niet, spijtig genoeg kunnen we niet achteruitgaan maar ik en velen met mij zouden liefst 20 jaar teruggaan, en ge weet wel waarom, respect.
 • Christophe catteeuw

  3 maanden geleden
  Hij eist schadevergoeding voor zijn kinderen, wat hebben die met zoiets te maken? Aantonen hoe hij een goede vader is blijkbaar... zo een smak belastingsgelden voor een persoon die dacht dat hij alles kan en mag ! Er zal toch iets van waar zijn, dat kan toch niet anders?