Getty Images/Maskot
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Maskot

Het mag weer, maar willen we wel terug naar kantoor? Verkleedfeestjes of gratis carwash: alles om werknemer te lokken

Voor wie zo geconcentreerd aan het telewerken was en het nieuws heeft gemist: sinds het jongste Overlegcomité is thuiswerken niet meer aanbevolen. We mógen weer naar het werk, maar in de praktijk roept de terugkeer naar de ‘vloer’ vele vragen op: wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe? Wij vroegen aan Belfius, Accent en de Nationale Bank hoe zij de terugkeer naar kantoor aanpakken. “Het kan niet de bedoeling zijn dat wie elke dag naar kantoor komt voortaan ‘de harde werker’ is en wie vaak thuis blijft niet.”

34 reacties

 • Ricky Rivalis

  1 maand geleden
  Geef mij toch maar gewoon kantoor. 3 dagen kantoor, 2 dagen thuis of omgekeerd lijkt mij goed. Werk nu al sinds begin corona thuis en ben het beu in mijn living voor mijn laptop te zitten. Je zit gewoon de ganse dag alleen en sommige zaken leg je in persoon op 5 minuten uit wat via video calls een uur duurt.
 • Natalie Vanhoof

  1 maand geleden
  Paola Nerozzi dacht je dan dat we met thuiswerk niet aan het werken waren?? Meer dan op kantoor zelfs want de tijd dat we anders onderweg waren werkten we er gewoon bij en meer ook zelfs .
 • Kim Verpoorter

  1 maand geleden
  Ik presteer thuis het best. Op het werk is er constant afleiding van andere collega’s. Thuis werken zou de nieuwe norm moeten zijn. Wat is het nut van heel die vervuilende trip naar Brussel om daar achter een pc te zitten de ganse dag?
 • paola nerozzi

  1 maand geleden
  Dat het gewoon leven terug opstart en iedereen terug gaat werken hoe het moet want economie moet ook draaien
 • Winnifred Martens

  1 maand geleden
  Iedereen stelt tegenwoordig eisen aan alles. Ik wil niet naar kantoor. Ik wil geen vaccin. Ik wil op reis. Ik wil dit en ik wil dat. Krijgen ze het niet dan krijgen ze een puberale crisis. De goede oude tijd, toen mensen nog content waren met een oud huis en de meubels van de bomma, blij waren met een vaccin, blij met ziekenfondsen in tijden van nood. Nu is het puur bezitterigheid, eg