Het Laatste Nieuws zoekt jongeren die Rode Neuzen Dag-reporter willen worden in hun school

Zit jij op een Rode Neuzen School, heb je een (rode) neus voor journalistiek en wil je verslag uitbrengen over Rode Neuzen Dag op jouw school? Aarzel dan niet en stel je kandidaat om Rode Neuzen Dag-reporter te worden! 

6 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  EINDELIJK ! Met een eigen Vlaams "Gelijkekanseninstituut" kan wat UNIA verkleedt als "positieve actie"(sic) eindelijk afgeschaft worden zodat ELK bevolkingssegment, dus ook autochtonen, werkelijk GELIJKE kansen krijgen van een nog op te richten Vlaams "GELIJKEkanseninsituut"
 • Rik Bogaert

  2 jaar geleden
  Een ander moet het weer doen, gratis zeker?
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  Die rode neuzen dag gaat volledig aan zijn doel voorbij! Zoveel reclame voor iets, dat weinig aarde aan de dijk brengt. Hoezo? Het is veel belangrijker de scholieren te motiveren voor het klimaat, dan voor een tijdelijk verschijnsel!!
 • Robert De Fruytier

  2 jaar geleden
  Hugo Schelstraete:Waarschijnlijk eerst een groot deel van afromen om de organisatoren en de ceo's van die bedrijven te betalen.komt elk jaar terug;moet goed opbrengen al die ophalingen per jaar,die steeds weerkomen.De staat kan niets geven(12 miljard te kort),ze geven liever miljoenen Euro's aan vreemde landen.
 • Karel Van Geel

  2 jaar geleden
  De jeugd minder pamperen en ze van jong af aanleren dat ze moeten presteren om er te komen omdat zoals in de natuur enkel de sterkste overleven zal zeker helpen om onze jeugd slagvaardig te maken en dat kost niets. Een tweede voordeel is dat we hiervoor niet moeten luisteren naar de psychologisch zever van kwakzalvers en en fletse show van BV-tjes moeten aanschouwen.