BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Het eerste rapport van de regering-De Croo: wie kreeg 0 sterren van onze politieke redactie, en welke ministers steken er bovenuit?

Van grijze klasbak en ijverige primus naar onzichtbare miscast en lege portefeuilles. De regering-De Croo is nu een jaar bezig, maar hoe brengen de afzonderlijke ministers het ervan af? Een scherpe tussentijdse evaluatie met sterren van 0 tot 5 door onze politieke redactie.

179 reacties

 • Johan Janssen

  2 jaar geleden
  Niet echt goed maar dan mogen we nog blij zijn dat NVA er niet bij is. Die zouden heel waarschijnlijk wel alweer gaan lopen zijn als grootste. Doofpot en leugens en dan gaan lopen en dat zit hier dan weer in vlaanderen hetzelfde te doen. Dus 1 regering aub, pak goedkoper en beter.
 • vanaeken jokke

  2 jaar geleden
  Jaky het waren er 180.000 niet slecht hé de meeste van allemaal.
 • Marc Baeyens

  2 jaar geleden
  De trado-partijen (ook Groen) zullen op termijn verdwijnen want ze zijn geobsedeerd door de macht. De vivaldi coalitie is daar het ultieme voorbeeld van.
 • Michael Steyaert

  2 jaar geleden
  Ik vraag me af of men terugkerende ministers/politici iedere keer opnieuw de vertrekvergoeding heeft uitbetaald ? Als je dit maal 3 doet kan dit best tellen. Spijtig dat hier geen openheid over bestaat, tenslotte is dit nog steeds belastinggeld dat door de bevolking opgehoest moet worden.
 • Ferdinand Nuyts

  2 jaar geleden
  Een scherpe tussentijdse evaluatie met sterren van 0 tot 5 door onze politieke redactie. Dat is te hoog gegrepen ! Begin eens met 0.0 tot 0.5.dat is realistischer.