BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Het eerste rapport van de regering-De Croo: wie kreeg 0 sterren van onze politieke redactie, en welke ministers steken er bovenuit?

Van grijze klasbak en ijverige primus naar onzichtbare miscast en lege portefeuilles. De regering-De Croo is nu een jaar bezig, maar hoe brengen de afzonderlijke ministers het ervan af? Een scherpe tussentijdse evaluatie met sterren van 0 tot 5 door onze politieke redactie.

179 reacties

 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Niet echt goed maar dan mogen we nog blij zijn dat NVA er niet bij is. Die zouden heel waarschijnlijk wel alweer gaan lopen zijn als grootste. Doofpot en leugens en dan gaan lopen en dat zit hier dan weer in vlaanderen hetzelfde te doen. Dus 1 regering aub, pak goedkoper en beter.
 • vanaeken jokke

  2 maanden geleden
  Jaky het waren er 180.000 niet slecht hé de meeste van allemaal.
 • Marc Baeyens

  2 maanden geleden
  De trado-partijen (ook Groen) zullen op termijn verdwijnen want ze zijn geobsedeerd door de macht. De vivaldi coalitie is daar het ultieme voorbeeld van.
 • Michael Steyaert

  2 maanden geleden
  Ik vraag me af of men terugkerende ministers/politici iedere keer opnieuw de vertrekvergoeding heeft uitbetaald ? Als je dit maal 3 doet kan dit best tellen. Spijtig dat hier geen openheid over bestaat, tenslotte is dit nog steeds belastinggeld dat door de bevolking opgehoest moet worden.
 • Ferdinand Nuyts

  2 maanden geleden
  Een scherpe tussentijdse evaluatie met sterren van 0 tot 5 door onze politieke redactie. Dat is te hoog gegrepen ! Begin eens met 0.0 tot 0.5.dat is realistischer.
 1. Klanten failliete Vlaamse Energieleverancier teleurgesteld en kwaad: “Bandieten. Dit betekent geen kerstcadeau voor mijn dochtertje”
  Play

  Klanten failliete Vlaamse Energiele­ve­ran­cier teleurge­steld en kwaad: “Bandieten. Dit betekent geen kerstca­deau voor mijn dochtertje”

  Klanten van de failliete Vlaamse Energieleverancier reageren teleurgesteld en kwaad. Onder meer alleenstaande mama Sarah Verhaeghe (28) uit het West-Vlaamse Rekkem moet op zoek naar een nieuwe leverancier. “Naar mijn 750 euro voorschot kan ik wel fluiten”, fulmineert ze. “Bandieten. Dit betekent geen kerstcadeau voor mijn dochtertje. Of toch niet wat ik in gedachten had.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 3. Ex-Gouden Schoen Paul Okon (49) opent mozzarellabar in schaduw van Jan Breydel: “Ik hoop veel oude bekenden terug te zien”
  Brugge

  Ex-Gouden Schoen Paul Okon (49) opent mozzarella­bar in schaduw van Jan Breydel: “Ik hoop veel oude bekenden terug te zien”

  Paul Okon, de Australische Gouden Schoen van 1995, heeft zopas de mozzarellabar Cuore di Puglia geopend vlak bij het Brugse Jan Breydelstadion. Bij de voormalige verdediger van Club Brugge, Lazio Roma en KV Oostende kan je onder meer Italiaanse charcuteriespecialiteiten afhalen, maar ook ter plaatse fijne gerechten eten. “Ik was al heel erg verrast om hier Franky Van der Elst te zien", zegt hij.