Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

HET DEBAT. Moet Tomorrowland kunnen doorgaan?

De burgemeesters van Boom en Runst verbieden de uitgestelde editie van Tomorrowland in de weekends van 27 tot en met 29 augustus 2021 en 3 tot en met 5 september 2021. Over die beslissing wordt hevig gediscussieerd. De organisatie spreekt van een “gigantische ramp”. Wat denk jij? Moet Tomorrowland kunnen doorgaan? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts en enkele politici ervan vinden.

85 reacties

 • Daiko Katana

  1 maand geleden
  Neen, dit mag niet door gaan, en Pukkelpop ook niet. We mogen nauwelijks met 8 aan een tafeltje gaan zitten, maar met 10.000en opeengestapeld staan springen is geen probleem? Dit is een regelrechte kaakslag aan al degenen die zich al sinds maart vorig jaar aan alle voorwaarden houden!
 • Jan Vanachter

  1 maand geleden
  Japan, Olympische spelen in Tokio laat max 10.000 personen toe voor de veiligheid. Tomorrowland verwacht 70.000 festivalgangers. Zegt genoeg zeker. Wat zal de schade achteraf zijn en wie zal die betalen?
 • Paulina Buelens

  1 maand geleden
  Iemand schrijft "het gaat snel met vaccineren"...waar? Meeste EU-landen zijn sneller dan Belgie, hier 18+ zijn nog altijd niet begonnen...
 • willem coopman

  1 maand geleden
  Neen, niet laten doorgaan! Naast de risico's n zake Covid19 is er nog de overlast in de omgeving door lawaai, verkeer, wangedrag van bezoekers is er niet te vergeten de milieuoverlast. Met vliegtuigen van de andere kant van de wereld naar hier komen om lawaaierige DJ's aan te horen en ongebreideld drugs te nuttigen. Andere organisaties en evenementen worden door vlaanderen op discriminerende wijze gesaboteerd en dit zou mogen doorgaan? Maar, voetballers mogen vliegen door de EU, dus waarom niet?
 • Peter Rogge

  2 maanden geleden
  Voor mijn part nooit meer Tomorrowland dat ze het maar eens ergens anders in Europa gaan organiseren als Belg geraak je toch aan geen ticketten.