Illustratiebeeld, zonnebank.
Volledig scherm
Illustratiebeeld, zonnebank. © thinkstock

HET DEBAT. Moet er een totaalverbod komen op zonnebanken?

CD&V wil een totaalverbod op zonnebanken en de verkoop van zonnebanken aan particulieren. Dat schreven de kranten van Mediahuis gisteren. Wat denk jij? Moet er een volledig verbod op zonnebanken komen? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw artikel. Lees hieronder alvast wat onze experts en politici ervan vinden. 

72 reacties

 • Monique Van den Mooter

  10 maanden geleden
  Blijkbaar zijn zonnebanken een doorn in het oog van CD&V, Kris Peeters ligt daar al maanden over te melken, zijn er momenteel geen belangrijkere dingen te beslissen in België? Zonnebanken veroorzaken huidkanker volgens CD&V en wat als ik alle dagen in mijn tuin in de zon lig te bakken zonder bescherming, dan kan ik ook huidkanker krijgen. Als CD&V zo begaan is met de gezondheid van de burgers dan graag ook een totaalverbod op roken en drinken MAAR dat brengt geld op voor de staat...
 • Andy De Schieter

  10 maanden geleden
  Men moet niet belachelijk gaan doen over zonnebanken. Sigaretten worden ook nog altijd verkocht. En ook drank niet te vergeten. Er zijn meer verslaafden en longkankers en zuipers die een nieuwe lever nodig hebben dan huidkankers. Zoals altijd zijn politiekers in alles onbekwaam.
 • Paul Jansen

  10 maanden geleden
  Paul Jansen Vind dat het al jaren verboden zou moeten zijn. Er is geen positieve meer waarde aan. Je kan vd gebruikers ook de gegevens noteren of een papier laten tekenen dat het op eigen risico is. De gemeenschap moet daar niet op draaien.
 • Marc Jansens

  10 maanden geleden
  Roken verbieden ,zonnebanken verbieden, alcohol verbieden,bbq verbieden ,leven jullie eigenlijk wel ?
 • Bob De Visser

  10 maanden geleden
  Kan het nu eindelijk stoppen met al die verboden , beseffen we nu zelf niet in wat voor een samenleving we terechtkomen . Ook de kinderen en kleinkinderen van de beslissende politici zullen slachtoffer worden van die ' handboeien - maatschappij ' !!
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil