Vtm
Volledig scherm
© Vtm

HET DEBAT. Moet een politicus aan een programma als 'The Masked Singer’ kunnen deelnemen?

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft het geschopt tot de finale van het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’. De politicus keerde vrijdag met een bronzen medaille én heel wat reacties naar huis. Sommigen prijzen de stem van Rousseau, anderen vinden dat een (goed) politicus niet thuishoort in een entertainmentprogramma. Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts ervan vinden.

185 reacties

 • Bea Puttemans

  3 maanden geleden
  En waarom zou dit niet mogen? Zijn toch ook mensen die ook recht hebben op ontspanning en plezier. Al doet de koning mee, dan nog zou ik er niets op tegen hebben!
 • Lieve Brouwers

  3 maanden geleden
  Mag zeker meedoen waarom niet
 • Tess Depauw

  3 maanden geleden
  Tuurlijk mag hij daar aan mee doen als politieker heb je ook recht op ontspanning En heeft het heel goed gedaan vind ik en ik vond hem voor TMS al nen hele Sympathieke gast en nu nog altijd ♥️
 • freddy vandersmissen

  3 maanden geleden
  Voor het loon van een politieker verwacht je toch dat ze 24/7 stand-by zijn ? Ok, het werd vorig jaar opgenomen , toen was er geen oorlog , maar wel corona. Hij had VTM ook kunnen vragen om de the masked singer NIET uit te zenden , want bij de eerste aflevering was de oorlog al begonnen.
 • Shana Ameye

  3 maanden geleden
  Zijn deelname heeft niets te maken met zijn politieke carrière. Ikzelf ben ook geen fan van de ‘VOORUIT’ en zijn deelname zal hier ook niks aan veranderen. Maar ik vind het een sympathieke man die het heel goed heeft gedaan. Ik ben fan geworden van hem als persoon!
 1. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein
  PREMIUM

  Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstel­ling, afgunst of desinteres­se was nooit populair­der. Spaar ons daarom de ongein

  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.