het debat mondmasker
Volledig scherm
het debat mondmasker © Photo News

HET DEBAT. Is het tijd om afscheid te nemen van het mondmasker?

De Britten mogen vanaf 19 juli zelf kiezen of ze een mondmasker dragen in het openbaar. In Nederland, Frankrijk en heel wat andere Europese landen behoort de mondmaskerplicht al grotendeels tot het verleden. In België lijken politici en experts echter nog geen voorstander van het afschaffen van de mondmaskerplicht. Wat denk jij? Is het ook bij ons tijd om de mondmaskers op te bergen? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele atleten en experts ervan vinden.

128 reacties

 • Nancy Christiaens

  3 maanden geleden
  We bouwen geen weerstand meer op we worden allemaal serreplantjes door het dragen van mondmasker
 • Leopold Vanhoof

  3 maanden geleden
  Het gezond verstand van de mensen verbaast me steeds meer en meer!!
 • Klaus-Jozef Kalergi

  3 maanden geleden
  Enkel verplichten voor vaccinatieweigeraars, zet ze maar eens goed op hun plaats en maak er officieel een onderklasse van! Vrijheid voor de brave volgzame burgers, leve de medische dictatuur van de nieuwe wereldorde!
 • Louis Holmes

  3 maanden geleden
  “Baat het niet dan schaad het niet.” Melissa, het schaadt wel, mondmaskers zijn een broeihaard van bacterien, niemand en zeker kinderen niet gebruiken het correct en daarom is het gezonder van er geen te dragen. Het is ons opgedrongen als een psychologisch signaal en nu kunnen de mensen niet meer zonder, want ze voelen zich niet veilig.
 • Eddy Van Mieghem

  3 maanden geleden
  Voor mij mag de mondmaskerplicht direct worden afgeschaft en laat aan iedereen de vrije keuze. Vele dragen het sowieso al niet zoals het moet.