ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

HET DEBAT. Is het goed dat het vegetarisch aanbod op Gentse Feesten wordt uitgebreid tot helft van de kraampjes? Dit zeggen jullie

Dit jaar moet de helft van de eetkraampjes op de Gentse Feesten vegetarisch eten aanbieden. Dat heeft de stad gisteren bekendgemaakt. Er werd onmiddellijk en uitgebreid op de beslissing gereageerd, zowel positief als negatief. Is het goed dat het vegetarisch aanbod wordt uitgebreid? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Dit is hoe jullie erover denken.

5 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Pompoenfrieten, kaaskroketten, alle stevige groenten kunnen gefrituurd worden, maïs en witte bonen in een papieren doosje, etc. Ja, er zijn wel mogelijkheden met groenten, in feite. De hapjes moeten wel de honger stillen, snel en doelstreffend.
 • Guy Sevenants

  1 jaar geleden
  Groen graaft zijn eigen graf. Mooi zo. Ik ben wel degelijk milieubewust, maar beslis nog wel zelf wat ik wil eten.
 • Jean Donny

  1 jaar geleden
  Dit noemt men positieve discriminatie van minderheden zo duwt men de meerderheid in het verdomhoekje kennen we ook al van de multicul. Zo wordt onze echte democratie ondergraven stapje bij stapje.
 • Veronica Voorhelst

  1 jaar geleden
  Ik denk dat die vegie kraampjes niet genoeg zullen verkopen als er zoveel staan. De meeste mensen zijn geen vegetariër.
 • Rudy symoens

  1 jaar geleden
  In wat voor wereld leven wij? Alles wordt ons opgedrongen. Al meer dan 2 jaar hebben we allerlei regeltjes moeten volgen. Laat ons aub nu eens ons eigen zin doen. Zijn er geen belangrijkere dingen momenteel in deze wereld?? Ne goeien vettigen hamburger. Smakelijk.