Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © BELGA

HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplichten op de werkvloer?

Het Overlegcomité heeft eerder deze week beslist om het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) ook in Vlaanderen uit te breiden naar de horeca, fitnesscentra en kleinere evenementen. Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, wil nog een stap verder gaan en vraagt dat ook bedrijven de mogelijkheid krijgen om het CST te verplichten op de werkvloer. Wat denk jij? Moet een werkgever de mogelijkheid krijgen een coronapas te vragen aan een werknemer? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.

84 reacties

 • Frank Waeghe

  1 jaar geleden
  Heel deze discussie is het gevolg van de politiek die geen beslissingen durft te nemen. Verplicht de vaccinatie en heel deze discussie is voorbij. Maar neen men verplicht het niet dus kunnen anderen het ook niet eisen, zo simpel is het. En al die organiaties die nu het vingertje opsteken hebben dus geen recht van spreken om te beginnen Agoria niet.
 • JULIEN DE BOECK

  1 jaar geleden
  Moet kunnen anders gaan we er niet uit geraken ! Overal CST
 • Peter Van Endert

  1 jaar geleden
  Ik kan maar 1ding zeggen ja voor 100 procent zeker dat ze dit moeten doen
 • Pero Kovacevic

  1 jaar geleden
  Pero Kovacevic Ben bijna zestig jaar, wou en nog steeds will werken tot zes en zestig, maar als men dit gaat doorvoeren direct SWT aanvragen. Schande is het hoe om het haverklap zelfverklaarde experts en dergelijke opstaan om zich te gaan profileren
 • Jean Pierre

  1 jaar geleden
  Zeker weten!