Vorig jaar keurde de Vlaamse regering op voorstel van Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) de hervorming van het radiolandschap goed.
Volledig scherm
Vorig jaar keurde de Vlaamse regering op voorstel van Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) de hervorming van het radiolandschap goed. © BELGA

Herverdeling radiofrequenties afgeschoten door Raad van State

De Raad van State vernietigt het nieuwe frequentieplan voor de radiozenders dat de Vlaamse regering in april vorig jaar invoerde. Het beroep werd ingediend door enkele lokale radiozenders die in het nieuwe plan geen frequentie meer hebben. In afwachting van een herstelbesluit, kunnen de Vlaamse radiozenders gebruik blijven maken van hun zendmogelijkheden, laat Vlaams Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) weten.

12 reacties

 • André Van Laethem

  2 jaar geleden
  40 jaar ervaring in telecommunicatie . Studie in telecommunicatie en nog nooit zo een incompetente bende gezien die dat plan in elkaar gezet heeft. Op voorhand kon je al weten dat het nooit ging werken. Kunnen we de lonen van al die gasten terug vragen ? Bij ons in de privė zou je na zo een blunder gewoon buiten vliegen.
 • Peter Smets

  3 jaar geleden
  wat de vlaamse regering zelf doet, verknoeit ze beter.
 • frank willems

  3 jaar geleden
  Blijf af van radio Minerva want dan krijg je zeker problemen bij de volgende verkiezingen.
 • Myrtle Marien

  3 jaar geleden
  Brouwer blijf bij uw bierton...als een brouwer de radiofrequentie verknoeit, DJ's pas op uw kippen. Ik snap echt niet dat iemand zonder ervaring zomaar minister van vanalles en nog wat kan worden. De gevolgen lezen we hierboven.
 • BART VERMEER

  3 jaar geleden
  knoeier!minister door gratie,van een andere vld er die zijn adres niet meer tijdig kon verplaatsen wegens verblijf buitenland ! GATZ tweede keus zoals nu blijkt,ea
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”