Volledig scherm
© Reuters/rv

Herlees hoe gedetineerde met penitentiair verlof bloedbad aanrichtte in Luik

Een man heeft in Luik twee agentes en een voorbijganger doodgeschoten en daarna een vrouw in een school gegijzeld. De politie kwam massaal ter plaatse en heeft de dader doodgeschoten. Het gaat om een dertiger die pas gisteren uit de gevangenis kwam met een uitgaansvergunning. Volg hier de ontwikkelingen in onze liveblog. 

369 reacties

 • Eddy Claes

  3 jaar geleden
  Gewoon ter info, Calvo is schepen van vermaak in Mechelen dus ik zie niet in wat zijn verantwoordelijkheid in deze materie zou kunnen zijn. Vermaak is trouwens verboden bij de islam dus beste mensen open nu eens jullie ogen voor de islam ze sluit.
 • Kurt Christiaens

  3 jaar geleden
  Stel de ministers hiervoor verantwoordelijk alsook Europa.... wie schaffen das .... heeft al heel veel slachtoffers gemaakt.... Dit kunnen wij niet langer meer door de beugel laten gaan .... niemand neemt zijn verantwoordelijkheid op .... eerste minister .... minister van veiligheid .... en noem maar op ... dat zijn de verantwoordelijke naar mijn inziens .... Dit kan echt niet langer meer ....ze zouden die kerel nog een medaille gegeven hebben zo naïef zijn zij
 • Alfons Hendrickx

  3 jaar geleden
  en wie is er verantwoordelijk als zulke daden gebeuren,hij staat onder toezicht van de staat ,dus iemand is verantwoordelijk!!!!
 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Het ging al 13x goed waarom nu niet? Radicalisatie of schijnradicalisatie? Bvb om de moslims te stigmatiseren. Waar zijn de katholieken nu? Elke week trouw naar mijnheer pastoor luisteren 'vergevingsgezindheid' prekend die blijkbaar maar geldt tussen 10u en 11u op zondagmorgen... 'Vergeef ons onze schulden zoals wij schulden vergeven...'
 • Sjonny Martero

  3 jaar geleden
  Geens en Jambon zijn duidelijk niet op hun gemak. Slechte ministers. Zoveel is duidelijk.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"