Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Thinkstock

Helft werknemers die opnieuw naar kantoor gaan, wordt daartoe verplicht. Hoeveel dagen per week wil uw baas u weer op kantoor?

Zit u inmiddels al opnieuw geregeld op uw vertrouwde bureaustoel tussen de collega’s? En zo ja, werd u daartoe verplicht door uw baas? Voor bijna de helft van wie ondertussen opnieuw op kantoor vertoeft, is dat namelijk het geval, zo blijkt uit een bevraging van Securex. Die vertelt ook hoeveel dagen per week onze werkgever ons op de werkplek verwacht. Kan je baas je verplichten opnieuw fulltime aanwezig te zijn?

37 reacties

 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Prachtige foto met mooie jonge bedienden, waar zijn die van 40 jaar en meer?
 • Tony Pauwels

  1 jaar geleden
  Wie kan thuiswerken, zou zelfs verplicht moeten thuiswerken. Nuttig bij een pandemie! En al was het maar om de files aan te pakken. Deze regering is een kei in verplichten. Dit is een eitje. Waar wacht ze nog op?
 • Wesley Kenis

  1 jaar geleden
  Voor sommigen is thuiswerken een luxe, niet enkel voor de uren maar ook om zaken zoals school te kunne regelen. Wat mij vooral stoort is, dat zij die die luxe niet hebben, in de kou blijven staan. Ik wil gerust mijn buren die die luxe niet hebben steuen door zaken voor hun te doen, zelfs als ze enkel de onkosten betalen(postzegels, boodschappen, krant). Maar zoals in vele gevallen is dat een droom.
 • Saskia Hens

  1 jaar geleden
  Aan iedereen die vindt dat als sommigen niet kunnen thuiswerken, iedereen de baan op moet naar kantoor: Ik denk dat als thuisblijft wie kan/wil, degenen die er wel door moeten, echt wel blij gaan zijn dat er minder files staan en ze zelf zo ook minder tijd verliezen. :-)
 • pascal Vanderlinden

  1 jaar geleden
  Mijn vrouw werkt al sinds maart 2020 van thuis uit ! Ze zegt zelf dat ze veel productiever is dan op het werk , zelfs 50% meer. Collega's storen door te babbelen en tussen je werk in te storen. Ze wint iedere dag 1 uur extra voor zichzelf omwille van geen verkeer ! Minder files en ongevallen door veel minder verkeer op de weg. Thuiswerken moest verplicht worden indien mogelijk met taken. Zo word de wereld veel groener. Veel groener dan zonnepanelen of EV zonder extra vervuiling.