Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Hele wegennet kampt met achterstand onderhoud en winterschade"

De toestand van de autosnelwegen is de voorbije jaren verbeterd, maar de lokale en gewestwegen kampen met een onderhoudsachterstand en winterschade. Dat meldt mobiliteitsclub VAB op basis van een bevraging van ruim 2.400 automobilisten. De coördinatie van de wegenwerken wordt de komende maanden heel belangrijk, zegt VAB.

74 reacties

 • Marc Statham

  4 jaar geleden
  Dat is al jaren zo,dus oud nieuws. Wat je daar op de foto ziet is niets,de wegen zitten gewoon vol gaten en bulten ,echt een schande.
 • marc van broekhoven

  4 jaar geleden
  Crevits was mss erg maar die daarvoor( Van Brempt) die was nog veel erger in haar wanbeleid.
 • Emi Hergersberg

  4 jaar geleden
  Vroeger waren de wegen in het Oostblok niet overal fatsoenlijk. De communisten kregen de schuld. Nu moet men hier niet meer onderdoen voor slecht onderhouden wegen. Waar zijn onze belastingen voor gebruikt geworden ?
 • El Stavio

  4 jaar geleden
  Dat ze in Nederland eens gaan kijken en er een voorbeeld aan nemen.Gisteren nog met de motor geweest.Quasi geen zwerfvuil,hoffelijkheid,propere en onderhouden weginfrastructuur,....Hier in België is het om je te verongelukken!Putten en bulten worden opgekalefaterd met koude asfalt.Hier doen de beleidsmakers alleen maar aan omkoperij,bakkeleien,posten pakken en zakkenvullen.België is een rot land geworden.Actie vereist!
 • vanaeken jokke

  4 jaar geleden
  Als het morgen plots regent is het volgens Tom Faes ook De Wever zijn schuld.Voor u is het makkelijk Tommeke gij moet maar een kennen ik moet al de socialisten kennen.Kort geheugen hé Tommeke de wegen zijn nooit onderhouden in België de TRADO'S staken het geld liever in hun zakken.Of is Brussel nog geen voorbeeld genoeg Tommeke tunnels zijn gemaakt om HONDERD jaar mee te gaan na dertig jaar storten ze in.SPA de cholera Groen de pest.