Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Hele wegennet kampt met achterstand onderhoud en winterschade"

De toestand van de autosnelwegen is de voorbije jaren verbeterd, maar de lokale en gewestwegen kampen met een onderhoudsachterstand en winterschade. Dat meldt mobiliteitsclub VAB op basis van een bevraging van ruim 2.400 automobilisten. De coördinatie van de wegenwerken wordt de komende maanden heel belangrijk, zegt VAB.

74 reacties

 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Dat is al jaren zo,dus oud nieuws. Wat je daar op de foto ziet is niets,de wegen zitten gewoon vol gaten en bulten ,echt een schande.
 • marc van broekhoven

  3 jaar geleden
  Crevits was mss erg maar die daarvoor( Van Brempt) die was nog veel erger in haar wanbeleid.
 • Emi Hergersberg

  3 jaar geleden
  Vroeger waren de wegen in het Oostblok niet overal fatsoenlijk. De communisten kregen de schuld. Nu moet men hier niet meer onderdoen voor slecht onderhouden wegen. Waar zijn onze belastingen voor gebruikt geworden ?
 • El Stavio

  3 jaar geleden
  Dat ze in Nederland eens gaan kijken en er een voorbeeld aan nemen.Gisteren nog met de motor geweest.Quasi geen zwerfvuil,hoffelijkheid,propere en onderhouden weginfrastructuur,....Hier in België is het om je te verongelukken!Putten en bulten worden opgekalefaterd met koude asfalt.Hier doen de beleidsmakers alleen maar aan omkoperij,bakkeleien,posten pakken en zakkenvullen.België is een rot land geworden.Actie vereist!
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Als het morgen plots regent is het volgens Tom Faes ook De Wever zijn schuld.Voor u is het makkelijk Tommeke gij moet maar een kennen ik moet al de socialisten kennen.Kort geheugen hé Tommeke de wegen zijn nooit onderhouden in België de TRADO'S staken het geld liever in hun zakken.Of is Brussel nog geen voorbeeld genoeg Tommeke tunnels zijn gemaakt om HONDERD jaar mee te gaan na dertig jaar storten ze in.SPA de cholera Groen de pest.
 1. Felle brand legt appartementen in de as in Anderlecht: 1 dode, kind in kritieke toestand, 30 mensen naar ziekenhuis
  Play
  Anderlecht

  Felle brand legt appartemen­ten in de as in Anderlecht: 1 dode, kind in kritieke toestand, 30 mensen naar ziekenhuis

  Bij de zware woningbrand die afgelopen nacht is uitgebroken in de Heyvaertstraat in Anderlecht zijn 30 mensen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Vier mensen verkeren in kritieke toestand, onder wie een kind. Eén persoon overleefde de brand niet. Dat meldt de Brusselse brandweer. Onder de gewonden zijn ook vier brandweerlui. Iets voorbij 11 uur waren de bluswerken afgerond. De brandweer is bezig met opruimingswerken in het gebouw, maar dat is door instortingsgevaar geen evidente operatie.
 2. Helft volwassen Amerikanen heeft coronavaccin binnen, Biden en Obama roepen landgenoten op nog tandje bij te steken
  5

  Helft volwassen Amerikanen heeft coronavac­cin binnen, Biden en Obama roepen landgeno­ten op nog tandje bij te steken

  Meer dan de helft van de volwassen Amerikanen heeft ondertussen al minstens één dosis van een coronavaccin toegediend gekregen. Grofweg 130 miljoen Amerikanen boven de 18 jaar hebben een shot gehad, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Ongeveer 84 miljoen inwoners hebben ook al een tweede injectie gehad, wat overeenkomt met bijna een derde van de meerderjarige bevolking.
 1. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?

 2. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"