Veerle Heeren, burgemeester van Sint-Truiden.
Volledig scherm
Veerle Heeren, burgemeester van Sint-Truiden. © Mine Dalemans

Hele kabinet van burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren gevaccineerd, inwoners moeten mogelijk langer wachten op vaccin

In Sint-Truiden blijkt nu ook het hele kabinet van CD&V-burgemeester Veerle Heeren (56) al helemaal gevaccineerd te zijn. Dat zou wel niet op haar initiatief gebeurd zijn, zo meldt VTM Nieuws. Door de heisa rond het vaccinatieschandaal moeten de inwoners van Sint-Truiden, Gingelom of Nieuwerkerken mogelijk langer wachten op hun vaccin.

215 reacties

 • GHISLAIN FOURRIER

  1 maand geleden
  Beste mensen, dit wringen rond de vaccinaties is heel simpel te vermijden. Men krijgt van de Vlaamse overheid een uitnodiging. Dié zou men in het centrum moeten voorleggen ipv het paspoort. Geen uitnodiging, geen vaccinatie. Simpel toch ?
 • Hugo Hechtermans

  1 maand geleden
  Dertien kandidaten doorgeven om duizend vaccins te ''redden'', terwijl er maar iets meer dan negenhonderd geleverd werden...Straf !
 • linda Hofkens

  1 maand geleden
  Een burger(moeder) onwaardig!! Heeft die mevr. dan geen enkele scrupules? Effe uit het zicht verdwijnen en dan via de grote poort terug ten tonele om opnieuw wat fratsen aan te vangen. t Is weer een tjevenstreek en ze hopen op een ondergang geloof ik in 2024.
 • Jennifer Peeters

  1 maand geleden
  De leerkrachten, amper gewerkt dit jaar, gaan het werk neerleggen en zijn weer aan het zagen. Ik ken er een paar die zelfs via de lijst van de risicopatiënten zijn voorgekropen en ver voor hun leeftijd zijn gevaccineerd. En dan nog met Pfizer terwijl de meeste risicopatiënten AZ hebben gekregen. Maar ja, schaamte kennen die egoïsten toch niet.
 • Gerard Smets

  1 maand geleden
  Dit is voor mij gewoon een politiek spel van de partij vooruit , om de meerderheid die goed werkt onderuit te halen. Als men van een partij geen lessen dient te krijgen over deontologie en eerlijkheid moet men niet bij vooruit ( Spa ) lessen ontvangen. Gerac Smets.