Restaurant De Refugie in Tienen
Volledig scherm
Restaurant De Refugie in Tienen © De Refugie

Heldhaftige sous-chef zet achtervolging in op tafelschuimers in Tienen

Een kok van restaurant De Refugie in Tienen heeft zondagavond twee tafelschuimers bij de lurven gevat. De twee mannen hadden een hele avond uitgebreid getafeld, maar namen de benen toen ze de rekening gepresenteerd kregen. Maar op de snelle sprint van sous-chef Maxime hadden de tafelschuimers niet gerekend.

51 reacties

 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Hoe die zaken overleven is mij een raadsel. 210 euro voor wat vreten weggooien doe je toch niet.
 • censor

  3 jaar geleden
  De sous- chef heeft ze bij hun lurven gevat...nu staat de afwas van enkele dagen te wachten op de komst van die 2 schuimers....dat is toch het cliché als je gegeten hebt en ontdekt dat je bankkaart thuis nog in de kaartlezer zit ....
 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Geef ze maar 210 dagen gevangenisstraf En daarna een werkstraf
 • Isabella Bienstman

  3 jaar geleden
  Het restaurant noemt De refugie en is werkelijk fantastisch ben er zelf al enkele keren geweest en is een absolute aanrader. Smaakexplosies in de mond. Erg vriendelijk personeel en altijd gezellig en relaxed.
 • Ronny Cuypers

  3 jaar geleden
  Het gaat zo ver komen dat in de horeca een voorschot moet betaald worden. En ik kan ze geen ongelijk geven.
 1. Verlinden wil strengere quarantaine voor reizigers uit hoogrisicogebieden bekijken: “Volledig inreisverbod enkel zin op Europees niveau”
  118

  Verlinden wil strengere quarantai­ne voor reizigers uit hoogrisico­ge­bie­den bekijken: “Volledig inreisver­bod enkel zin op Europees niveau”

  Twintig buitenlandse studenten uit India die in Aalst en Leuven een opleiding Verpleegkunde zouden volgen, blijken sinds hun aankomst begin vorige week in ons land besmet met de Indiase variant van het coronavirus. De studenten zitten nog altijd in quarantaine. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden wil een eventuele strengere quarantaine samen met de deelstaten bekijken. Een volledig inreisverbod heeft volgens de minister geen zin, als het niet op Europees niveau wordt geregeld.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen