Christie Morreale (PS)
Volledig scherm
Christie Morreale (PS) © BELGA

“Heel waarschijnlijk derde prik voor alle Belgen in de loop van 2022"

“Het is zeer waarschijnlijk dat burgers in de loop van 2022 of in de komende maanden worden opgeroepen voor een boosterprik", meent de Waalse minister van Volksgezondheid Christie Morreale (PS). Dat verklaarde ze vanochtend op Franstalige radiozender Bel RTL. 

72 reacties

 • Yolande MARIS

  1 jaar geleden
  De fabriekjes van de Pharma moeten blijven draaien,wie zijn de aandeelhouders?Is dat een taboe onderwerp dat de media niet aan durft ,uit angst hun riante subsidies te verliezen.
 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  Ik neem een derde prik als alle politici, virologen en medewerkers van moderna, pfizer enz zijn gevaccineeerd.. Lees: nooit. Verder... "Jamaar, het zijn vooral oudere gevaccineerden die gehospitaliseerd zijn". Regel 1 uit de scienceno covid brochure: Covid is een mild virus dat vooral ouderen en mensen met onderliggende aandoeningen treft. Na 2 vaccins liggen deze groep dus in het ziekenhuis.. Conclusie: vaccins werken niet. Ze hebben ons allemaal bij ons pietje en het ergste moet nog komen..
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  En zonder schaamte , gans systeem klopt niet ben risico patiënt nog niets gehoord of gezien ! Komt erbij dat er de helft besmettingen ingeënt zijn ! En nu mag alles gewoon blijven doorgaan geen lockdown dus , economie gaat voor ! En volgend jaar de derde prik , dus kan niet erg zijn toch corona want ze hebben tijd zat niet . Ze maken er tegenwoordig een aardig rommel potje van ! Ik moet meer er gene niet meer hebben dat ze het in hun eigen kont steken .
 • Cris Verwilligen

  1 jaar geleden
  Politieke logica 1. We weten het niet meer 2. Vaccins helpen dus niet goed 3. We maken de mensen nog wat banger 4. We gaan maar meer vaccineren Hoe noem je ook alweer iets blijven proberen en het lukt niet? Kijk, als je na 6 maand nog niet weet wat je aan het doen bent is het tijd voor andere mensen, andere experten, andere methoden en zeker andere politici die de mensen terug hoop geven en duidelijk zijn. Extra prik, geloof er niet in en zeker geen MRNA, als ik de bijsluiter ervan lees.
 • Sylvain Helsen

  1 jaar geleden
  Het enige positieve dat ik over de Vlaamse regering kan zeggen is het volgende. Ze hebben ervoor gezorgd dat de mensen 4 vaccins kunnen krijgen in zijn totaliteit. Misschien is dat wel een wereldprimeur. Iemand moet het doen! Dan pas kunnen de medisch-wetenschappelijke onderzoekers bepalen of het zinvol is geweest of niet. Dus mijn boodschap aan de Vlaamse regering is. Als je a zegt moet je ook b zeggen. Laat dat derde en vierde vaccin nu maar komen! Eentje voor ten laatste december en ...
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.