In de wagen van Paolo F. (36) werd een lege lachgascapsule gevonden.
Volledig scherm
In de wagen van Paolo F. (36) werd een lege lachgascapsule gevonden. © Belga

Heeft bestuurder Strépy lachgas gebruikt? “Lege capsule gevonden in wagen die dodelijk ongeval veroorzaakte”

In de wagen van Paolo F. (34), de bestuurder die betrokken was bij het tragische ongeval in Strépy-Bracquegnies, werd een lege lachgascapsule gevonden. Dat schrijft Sudinfo. De capsule zou aan de passagierszijde van het voertuig hebben gelegen, “maar dat wil niks zeggen”, zegt de advocaat van de passagier. “We moeten wachten op de resultaten van het bloedonderzoek.”

38 reacties

 • nicole desseyn

  12 maanden geleden
  De straf zal sowieso een lachertje zijn die families hebben wel levenslang hoe kun je als advocaat dit uitleggen en nog trachten de schuld in de schoenen van de carnavalisten te schuiven ??
 • Evan De Jongh

  12 maanden geleden
  Alle verdediginstrucken zijn goed hé, carnavalstoet liep in het midden van de weg, haden geen fluo kledij aan, waren niet begeleid door seingevers of politie dus zal hun fout wel zijn, of die van de politie die er niet was. Ze zullen het wel draaien en keren tot de chauffeur net niet heilig wordt verklaard. Mag al naar politierechter ipv assisen, dus intrekken rijbewijs en betaling schadevergoeding en boete voor te snel te rijden. Voila gerechtigheid is geschied, behalve voor de achterblijvers.
 • Paul Janssens

  12 maanden geleden
  Een heel lang bloedonderzoek,niet normaal,erg voor de slachtoffers
 • Jean-Marie Gijsen

  12 maanden geleden
  E-id. bestaat al lang. Geld afhalen met de kaart gaat ook al jaren. Waarom geen rijbewijs waarmee je moet scannen om een auto te gebruiken. Het rijbewijs zou op afstand moeten aan- en uitgezet kunnen worden. Dan pas heeft het intrekken van een rijbewijs zijn nut. En kan de geverbaliseerde geen gebruik maken van een voertuig. Zelfs voor automerken zou het inbouwen positief zijn. Dat zijn merken die denken aan de veiligheid. Werk aan de winkel voor Europa.
 • irene van impe

  12 maanden geleden
  Ja maar hij heeft een goede advokaat, want hij heeft toch zoveel gehuild, niet? Schandalig : levenslang vastzitten! dat is destraf en vergoeding betalen voor de slachtoffers!
 1. Moslim en holebi: Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen. “Ik moest in therapie en brouwsels drinken om van mijn homoseksualiteit te ‘genezen’”
  PREMIUM

  Moslim en holebi: Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen. “Ik moest in therapie en brouwsels drinken om van mijn homoseksua­li­teit te ‘genezen’”

  Geen Queer Iftar op 31 maart in De Roma, omdat de veiligheid van de holebideelnemers niet kan gegarandeerd worden. Het incident illustreert dat het voor moslims heel moeilijk is om voor hun geaardheid uit te komen en hun seksualiteit te beleven. Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen elk over hun eigen parcours. “De imam wist wat er aan de hand was: de duivel was in mij gevaren en daardoor had ik homoseksuele gevoelens ontwikkeld”, vertelt Mohammed.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.