Volledig scherm
© Photo News

Heb jij nog een vraag voor minister Vandenbroucke na het Overlegcomité? Stel ze hier

Een groot feest met familie en vrienden met Kerstmis zit er vanwege het coronavirus dit jaar niet in. We mogen met kerst maar één knuffelcontact van buiten het huishouden uitnodigen. Alleenstaanden mogen op 24 en 25 december twee nauwe contacten tegelijk ontvangen. Daarnaast mogen winkels op 1 december weer openen, heeft het Overlegcomité beslist. Heb je daar nog vragen over? Stel ze dan in het onderstaande formulier. Dan bundelen we voor jou de antwoorden op de belangrijkste vragen.

5 reacties

 • Corry Van Bogaert

  2 maanden geleden
  In oktober was het toch elke persoon 1 contact , waarom is dat nu verstrengd ?
 • Caroline Bonte

  2 maanden geleden
  Laat kappers openen,dit is op afspraak en coronaproof op ons werk staan wij ook met aantal mensen en is veilig zegt men
 • Betty Meir

  2 maanden geleden
  Alleenstaanden mogen 2 mensen met kerst vragen. Een bejaard koppel (80 plus) mag enkel 1 persoon ontvangen. Ze zijn wel met twee maar ook heel eenzaan. Hun kinderen zijn gehuwd en kunnen zich niet opsplitsen met kerst. Waarom mogen de ouderen geen 2 mensen vragen dan kan 1 koppel er voor zorgen dat het toch nog een beetje kerst is.
 • Hans Mannaerts

  2 maanden geleden
  Lilianne, alle westerse landen kopen in bij de grote kanshebbers van een vaccin. We hebben in België zowel dit vaccin als deze van Pfizer en Moderna in bestelling. Dit omdat er sneller meer mensen gevacineerd kunnen worden. Daarnaast heeft dit vaccin ook voordelen. Zo kan het in de koelkast bewaard worden ipv bij -70. Daarnaast kan de efficientie nog verhoogd worden daar deze afhankelijk lijkt van hoe het vaccin wordt toegediend.
 • Lilianne Van Neylen

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk dat Belgie weer het kneusje van Europa zal zijn: waarom zouden wij ons laten inenten met een vaccin dat 70% bescherming biedt terwijl er anderen zijn met een beschermingsgarantie van 95%?? Enkel en alleen omdat Belgie er 7 miljoen heeft aangekocht?? Aub, dit kan je toch niet meer serieus noemen en al zeker niet getuigen van vrije markt en keuze. We zullen dat alweer ZELF moeten doen en in het buitenland gaan kopen met ons eigen centen!
 1. Is dit de droomhond van elke man?
  Play

  Is dit de droomhond van elke man?

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen