Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Vandenbroucke. © Photo News

“He's back, bitches”: Frank Vandenbroucke (sp.a) keert - opnieuw - terug naar de politiek

Hij was al partijvoorzitter, minister van Buitenlandse Zaken, van Sociale Zaken, van Pensioenen, van Werk en van Onderwijs. Hij stopte al twee keer met politiek, maar keert nu tòch terug naar de Wetstraat: Frank Vandenbroucke (64), de ‘bom’ van Conner Rousseau.

 1. Biostatisticus Geert Molenberghs: “Viruscirculatie is zeer groot. Wie nog samenkomt met mensen, komt bijna zeker in contact met het virus”

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs: “Viruscir­cu­la­tie is zeer groot. Wie nog samenkomt met mensen, komt bijna zeker in contact met het virus”

  De coronacijfers blijven dramatisch stijgen en onze ziekenhuizen staan onder immense druk. Experts waarschuwen al dagen dat het slechts een kwestie van tijd is tot de ziekenhuizen zullen bezwijken onder de druk, en roepen dan ook op tot een nieuwe lockdown. Ook professor biostatistiek Geert Molenberghs (UHasselt) pleit bij HLN LIVE voor ingrijpende maatregelen: “Er moeten nu serieuze beperkingen afgekondigd worden, die een groot stuk van het najaar zullen gelden. Dat weet iedereen.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'